Studentfirande

Vi blev för första gången sen jag var i 20-årsåldern bjuden på studentfirande. Kul tyckte vi!! Ida tog examen och kan nu titulera sig nybakad frisör. Hon sprang ut i fredags i Värnamo men vi hade inte möjlighet att vara med då..... men igår gratulerade vi och några till eftersläntare :) hemma hos familjen Davidsson.Albin Idas pojkvän tog också studenten. Han från idrott o hälsa. (Han tyckte det var lika roligt som barnen att trixa med bollen tillsamans med Crille, hihi )


Vi blev bjudna på två olika sorters hemgjorda smörgåstårtor. Smaskigt, då räk/laxvarianten var gjord av frun i huset och ost/skinka/leverpastejtårtan av mannen låter jag vara osagt vilken som var bäst. Gott var det iaf.Ellie har slängt av sig "finklänningen" för att kunna busa loss med gudmor Geetha (och familjens hund givetvis)


Till barnens stora lycka fick de springa runt utomhus. En trädgård är nog Siris högsta önskan. Inte så lätt att bara skaffa.... En hund vill de också ha, kanske kommer en på köpet när vi någongång får en egen trädgård :)Vad gör lilla trollungen tro???


Siri
och Ebba lekte i flera timmar. Vi märkte inte av några trötta barn trots att klockan var efter 21 när vi åkte hem. Däremot var det ett par trötta föräldrar som gick till sängs samtidigt som tjejerna när vi väl var hemma.
Ebba och Siri plockade rabarber för att äta men jag tror skruttungen mest var ute efter sockret som de doppades i....


Ha en fin måndag!


Postat av: Therese

Kul med studentfirande. Kan inte komma i håg ens när jag var på en sådan senast! Men om två år får jag fixa en själv till äldsta sonen :)

Kramar

2010-06-14 @ 16:56:31
URL: http://www.tess74.blogspot.com
Postat av: Linda

Kul med studentfirande. Och bra att vara kompis med en frissa! ;-)

2010-06-14 @ 19:36:22
URL: http://www.candygirl.nu
Postat av: Johanna

Trevligt att gå på student! :)

2010-06-14 @ 19:46:45
URL: http://skuggis.wordpress.com
Postat av: Linda

Svar; Fast idag är det grått och regnigt... blä!

2010-06-14 @ 20:33:03
URL: http://www.candygirl.nu
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Vilket mysigt firande, å oj så länge sedan man käkade rabarber doppad i socker... måste se om Luran gillar det :-) Kram!

2010-06-15 @ 09:27:05
URL: http://lurans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: