En heldag på vift....

Tjejerna och jag begav oss iväg innan kl 10 i förmiddags. Ännu en dag med sol och klarblå himmel :) Vi mötte upp Rebecca, Lova och saga på väg till parklek o babysång.Sångsamling i gröngräset en solig junidag är inte fel.
Efter en stund smet Ellie iväg för att testa taxicykeln men det var ingen som körde, hihi.


Idag var det många mammor,pappor och barn (mest 1-åringar) som hittat dit. Det bästa är att även storasyskon får följa med så är det inte på den vanliga öppna förskolan. Vi kommer helt klart passa på att gå de gånger som är kvar. I Juli är det inga mer aktiviteter.

Efter ett par timmars lek gick vi till Kaffe Paus för lunch. Jag trodde lilla trollungen skulle somna men icke. Hon ville vara med de stora tjejerna och leka på det barnvänliga lunchstället. Hon somnade inte förrän vi gick hem till kompisarna för mera lek och utevistelse. Då sov hon inte mer än 40 minuter sen var det fullt ös igen. Älsklingarna var så smutsiga efter en heldag utomhus att en dusch även idag var nödvändig.

Vi var inte hemma förrän i tid till middag efter en dag på vift. Sköna lata dagar som föräldrarledig :) skojar bara, sen väntar de vanliga vardagssysslorna innanför dörren. Fast det är ett privilegium att kunna vara ledig hela sommaren med mina barn. (Jag önskar bara Crille varit ledig några fler dagar.....)

Ha det gott!


Postat av: Malla

låter som en toppendag :D

2010-06-17 @ 20:31:32
URL: http://www.monstermalla.se
Postat av: Johanna

Vilken mysig dag! :) Hoppas helgen blir lika fin!

Kram

2010-06-18 @ 06:56:40
URL: http://skuggis.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: