Vilken modig tjej!!!!

Siri sa inte ett pip när sköterskan petade bort sårskorpan på det mest inflammerade myggbettet. Det andra, tredje och även det fjärde inga problem. Såren tvättades rena med asolsprit, fortfarande en tapper liten tjej. Asolomslag och bandage lades på. Jag var så stolt över skruttungen att hon förstod hur viktigt detta var. När sköterskan började peta på det femte utslaget tyckte hon dock att det räckte. DEt gjorde det också i nuläget. Vi fick träffa doktorn som skrev ut flytande Claretyn så kanske lilla älsklingen slipper reagera på nya bett och klia sönder sig ännu mer.

Efter en dryg timme på vårdcentralen lovade jag Siri att få köpa en tidning i affären. "Mamma, du lovade att vi skulle leka först" En sväng till lekparken i värmen med bandage om benet sen vidare att handla. Skruttungen valde SvampBob fyrkant, tror inte hon gillar honom men det skickades med ett par simglasögon och det står högt på önskelistan :) Stackarn, vet inte när jag vågar låta henne bada igen....

När vi kom hem tog hon sin medicin utan att trilskas. Vilken duktig tjej!! Hon som aldrig brukar ta någonting frivilligt när hon är sjuk.



Bandage om benet och nya tidningen innan skruttungen slocknade sött.


Det ser kanske inte så illa ut men Siri har ca 20 bett fördelade från fötterna till ansiktet. De flesta centirmeterstora och sönderkillade. Jag hoppas verkligen att hon får sova gott inatt utan nya oinbjudna gäster. (Jag och Ellie sover i samma rum.... lillasyster har inte ett enda utslag, jag har högst 2-3 små röda prickar som knappt killar.)

Kram


Postat av: Johanna

Usch, jobbigt med massa kliande bett! Hoppad de försvinner snart!

Kram

2010-07-14 @ 21:54:07
URL: http://skuggis.wordpress.com
Postat av: Linda

Stackargumma.. tur ni vet vad det är nu. Och förhoppningsvis går dom över fort.

2010-07-14 @ 22:55:35
URL: http://www.candygirl.nu
Postat av: MissyElliot

Hua, stackars lilla söthönan. Hoppas att Claritynen hjälper och att hon slipper kliet...

kramiz

2010-07-15 @ 11:27:09
URL: http://missyelliot.blogg.se/
Postat av: cecce

Nämen...stackars lilla tjej! Vad duktig han varit. Hälsa henne det:-)

Dessa små odjur. Gör en tokig ibland:-)



Vad gäller Kreativum så är Lillalullan för liten för att förstå vad det går ut på. Men sen hittar ju barn alltid något att upptäcka på sitt sätt. Tror nog du kan vänta något år så får nog Siri ut lite mer. Sonen är tio..och en perfekt ålder. Men som sagt...hon hittar säkert något hon tycker är kul!



Kramar

2010-07-15 @ 11:42:35
URL: http://ceccesblogg.blogg.se/
Postat av: Linda

Vilken duktig tjej, myggkan verkligen vara jobbiga, vi har haft det varmt här uppe nu ett tag och vill så gärna öppna upp både fönster och dörrar men det går ju tyvärr inte för dom där myggorna som halvt äter upp oss om nätterna:(

Hoppas det snart blir bättre och att hon itne får fler bett, Kram

2010-07-16 @ 14:01:42
URL: http://uppochnervandahuset.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: