Ösregn....

....hela dagen. Vad göra? Vi hade inte lust att hänga i lekparken direkt eller åka till A6 eller Ikea som säkert många passade på att göra i det trista vädret. Nej vi softade hemma hela förmiddagen sen gick vi den korta promenaden till Kaffe Pause och mötte upp Becca med familj. Barnen älskar att gå dit. Pannkakor eller pastasallad o kanske något gott till efterrätt (det skippade vi dock idag då pannkakor med sylt är tillräckligt....) Det bästa är att det finns en "barnhörna" med lekhus, rutschkana, barntv och mycket mer.



Haha, nu blir nog Crille glad över den här bilden. Han pratar med Micke samtidigt som jag tar kort, därav minen.




Busungen satte sig i fönstret


Tjejerna lekte loss. Vi vuxna kunde prata med varandra och regnet öste ner. Vi blev kvar några timmar. På vägen hem var det bara att fundera ut vad vi skulle ha till middag. Vi har inte storhandlat på evigheter. Tycker egentligen inte om att planera middagar i butiken.

Crille skulle iväg på kvällens träningspass. Ellie sov ett riktigt sent sovpass. Jag väckte henne kvart i fem, inte så bra men jag tror inte hon klarat sig till kvällen utan lite sömn. Tjejerna och jag myste en stund i soffan med en Labanfilm . Även middagen blev sent som allt annat.



Tacodinner ikväll. 


Siri är inne i en gnällperiod för tillfället som tar så mycket energi från oss alla. Hon är extremt dålig på att lyssna, vägrar acceptera ett nej och hänger totalt upp sig på vad hon tänkt. Jag hoppas verkligen att detta snart är över för just nu är det bråk flera gånger dagligen angående allt från hårborstning till att få göra olika saker. Tålamodet tar slut och vissa gånger får vi bara lämna henne skrikandes för det går inte att nå fram. Efter en stund brukar hon lugnat sig och har vi tur lyssnar hon på oss.

Ikväll somnade älsklingarna åtmistonde sött utan minsta pip.

Jag ska snart krypa i säng också!

Natt,natt

.


Postat av: Johanna

Mysigt att va iväg & fika. Åh tacos e sååå gott! :)

Kram

2010-07-26 @ 08:05:49
URL: http://skuggis.wordpress.com
Postat av: Camilla

Mysigt att sitta på ett kafé och ta det lugnt!

Och Tacos....det går väl alltid hem :)

God morgon!

2010-07-26 @ 08:58:07
URL: http://cammo69.blogspot.com
Postat av: Linda

Ni hittade väl på mysigheter trots vädret. Najjs...

2010-07-26 @ 10:18:23
URL: http://www.candygirl.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: