En helg på Öland

Så kom då den efterlängtade åskskuren som skulle lätta upp luften. På lördagsmorgon spöregnade det och blixtrarna ven runt om träden. Nä riktigt så farligt var det inte men tillräckligt nära så jag kunde se blixten. Det som irriterade mej var att i lördags skulle vi åka till Öland då ville jag ha sol. Regna och åska kunde det göra en annan dag.

Crille kom och vi drog vidare till kusinerna. Trots mulet väder blev det grillning men vi åt inomhus. Barnen hade "vattenballongskrig" på tomten istället för bad i havet säkert lika uppskattat. Farmor tittade in med Kaxa, Ellies favorithund. (Fast efter den här helgen undrar jag om lilla trollungen ska bli vetrinär eller hundskötare eller driva kattpensionat för hon verkar vara lika förtjust i alla djur.....Ellie har stängt in sig själv och Abbe i hundburen.


Glass i stora lass har det blivit.... lite vin och en drink till de vuxna. Kvällen gick fort med pigga barn som var uppe  lika länge som de äldre.... inte lika pigga dagen efter. Vi ses tyvärr inte så ofta som vi skulle vilja då har jag inte hjärta att avbryta och vara moraltant. Det var bara att bita ihop i söndags när tjejerna gnällde i stort sett hela dagen. 
"Mamma, Kaxa är som en dammsugare.... när jag tappar glass så sluuuurp suger hon upp den" 
Så här gör trollungar!!!
Äntligen fick vi träffa kusinerna.


I söndags blev det en mellandag.... ganska fint med soldis som blev sol med stackmoln. Vi åkte till stranden. Det finns ett antal ställen att välja på. Först tog vi oss till en helt öde strand, tyvärr var botten inte fin där och Siri  ville leka med andra barn. (kusinerna var inte med) Det fick bli Saxnäs istället. Camping med lekplatser,affär och alla möjliga bekvämligheter. Passade bra då det blåste för kallt för att bara bada hela tiden.Med ölandsbron i bakgrunden. Vi hade en skön dag på stranden, på grund av lite sämre väder var det ganska lite folk som badade även om det var varmt i vattnet.

Efter några timmars bad, lek (och gnäll....) packade vi ihop oss och körde hem till farmor och farfar. Där bjöds på middag innan det var dags för oss att köra tillbaka till Jönköping.
Siri provkörde farfars moppe med pappa


En helg går fort. Nu är vi tillbaka i vardagen igen. Jag ska packa upp, handla och sen får vi bege oss ut en sväng.

Kram


Postat av: Amanda

Vad härligt det ser ut. Glass i stora lass går åt när det är varmt!

Här har det också åskat lite i helgen. I lördags åskade det från och till mer eller mindre hela dagen. Väldigt irriterande då man inte visste riktigt vad man skulle ta sig för. Vill ju inte ge sig ut någon längre stans om det börjar blixtra en massa. :PNåväl...lite friskare luft blev det iaf och nu är också värmen och solen tillbaka. :)Hoppas ni får en fin måndag!

Kram

2010-07-19 @ 09:53:27
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Linda

Sol bad och glass - perfekt ju Och så lite åska. här har inte gått någon åska än i sommar...

2010-07-19 @ 11:09:32
URL: http://www.candygirl.nu
Postat av: £lli£

Vad härligt! det bästa med sommarsverige=)

funderar på en tripp till Öland till hösten.

KRAM på er<3

2010-07-19 @ 21:11:27
URL: http://lorez.blogg.se/
Postat av: Linda

Hihi, så söt hon är där hon sitter inne i buren med hunden, 4 sånna ska jag nog skriva upp på min önskelista, så man vet var man har dem:)

Låter sin ni har det toppen tillsammans med goda vänner, Kram

2010-07-19 @ 21:46:30
URL: http://uppochnervanadhuset.se
Postat av: Frida-FantastiskaMamman

Jag är en moraltant oftast iaf hihi....

Ni ser ut att ha haft det toppen mysigt, hoppas att er måndag varit gnällfri ;)

Kramisar<3

2010-07-19 @ 22:00:58
URL: http://fantastiskamamman.blogg.se/
Postat av: cecce

Vädret rårman inte på tyvärr, men ni ser ut att ha haft aktiva men mysiga dagar!Känner igen det där med sömnen. Samtidigt som man vill att de ska få vara uppe så vet man vad konsekvenserna blit. Trötta barn är inte det ultimata:-)Hoppas solen kikar fram under morgondagen. Här har också varit "mellandagar" vädermässigt så sol och bad står på önskeschemat i morgon!Kramar

2010-07-20 @ 00:48:40
URL: http://ceccesblogg.blogg.se/
Postat av: Johanna

Så mysigt ni haft det på Öland :)

Kram

2010-07-20 @ 07:00:38
URL: http://skuggis.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: