Något nytt för oss....

Familjen kom hem sent igår kväll. Bilresan på 3 timmar hade som vanligt gått sådär... Ellie gillar inte att sitta fast i bilstolen. Kan gå något smidigare om åkturen görs vid sovtid men även det har slutat fungera. Lilla trollungen sov ca 40 minuter i början sen var hon vaken nästan hela vägen.... pratade om sin mamma, ville hålla pappa i handen (inte så lätt när hon sitter bak och pappa kör)

Idag är det trötta familjen hemma hos oss. Jag för att jag fortfarande inte är helt frisk. Crille och barnen har sovit för lite....

I förmiddags kom vi trots allt iväg till Maxi för en välbehövlig storhandling. Ellie började skrika innan vi ens hunnit till fruktdisken. Hon var nöjd en stund efter att fått mumsa psysalis i vagnen. (En tom kartong betalades i kassan) Ett tag skrek hon och rullade på golvet så trött var hon. Vi övervägde att en vuxen skulle sätta sig i bilen med henne men hon gillar som sagt inte bilen. Chansen var att det skulle bli ännu värre.... Hon fick helt enkelt mumsa på lite av varje som vi handlat. (Kanske inte helt ok att göra så men det hör inte till vanligheterna och vi betalade för allt) Efter en stund lugnade hon sig och vi lyckades bli klara.

Väl hemma var det nästa barns tur att bryta ihop.... över att svampbitarna i pastasåsen var för små så hon inte kunde dela dem i mindre bitar. Grrr, ja ni hör själva. Skruttungen älskar färska champinjoner men plötsligt slängdes alla ut på bordet. Hon fick gå ifrån en liten stund och lugna sig. När hon kom tillbaka åt hon som vanligt först upp svampen.

Efter detta tog hela familjen siesta. Hjälpte föga men vi tog oss iväg på dagens höjdpunkt. Vi har varit på en sommarstugevisning. En liten söt stuga strax utanför stan med sjön runt knuten. En stor härlig trädgård som gränsar till skogsbrynet på baksidan. Till tjejernas förtjusning växte det blåbär på tomten. Stugan var  fräsch utan några större renoveringsbehov. Vi gillade den men det är vår första visning..... vi har inte bestämt om vi ska lägga ett bud eller inte. Vi väntar på en del svar från mäklaren innan vi ens ska fundera i de banorna.

Crille har tränat ett senare pass än vanligt ikväll. Tjejerna och jag fick äta middag själva. Sen var det bara att duscha av dem och läsa saga. Jag har börjat med att de får välja varsin bok. Ellie älskar "Knacka på" den är rolig för de minsta. När jag läst för henne får hon krypa ner i sin säng med en pekbok och lyssna därifrån när jag läser för Siri. Om lillasyster ska vara med då blir det bara bus istället.

Nu kom Mr Persson innanför dörren. Vi har tänkt krypa upp i soffan och se filmen "Änglavakt".

Imorgon är en stor dag.... Ellies första dag på förskolan.Nu ska även lillasyster bli förskoletjej.


Kram


Postat av: Frida-FantastiskaMamman

Det är TUR att man älskar sin barn ;)...Vad mtýsigt med sommarstuga....håller tummen för att ni hittar den ni vill ha..Massor av KRAMAR<3Ska tänka på lillsnuttan imorgon, när hon har sin första dagisdag..

2010-08-15 @ 20:35:54
URL: http://fantastiskamamman.blogg.se/
Postat av: Becksan

Vad kul med stugvisning! Hoppas ni hittar något som faller er i smaken! Lycka till i morgon med Ellie! Kram

2010-08-15 @ 20:53:16
URL: http://becksan.blogg.se/
Postat av: Frida

Åh va spännande med ev. sommarstugevisning! Håll mig uppdaterad :) var utanför stan ligger den?

Hoppas allt går br aimorgon med inskolning och allt som hör till :)

KRAM

2010-08-15 @ 21:05:26
URL: http://fridalinnmans.blogg.se/
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

HoppLycka till på förskolan idag <3 Å Änglavakt, var den bra? Önskar er en toppen vecka <3

2010-08-16 @ 08:10:33
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: cecce

Verkar som ni fick en fin avslutning på en inte allt för rolig dag.

Vad spännande med sommarhus.

Är det i Blekinge eller??Hoppas inskolningen på förskolan går bra!!Kramar

2010-08-16 @ 12:59:07
URL: http://ceccesblogg.blogg.se/
Postat av: Josse

Vad spännande med stugan!! Låter ju jättemysigt!...sånna där "utrbrott" har vi många, många, många gånger per dag här hemma hos oss. Börjar bli aningens (läs: VÄLDIGT) tröttsamt nu. Känns som att det inte blir någon bättring, utan bara värre. Det finns inget som inte möter protest hos oss....Hoppas att 4-årsåldern är lugnare.....2-3-årsåldern är en riktig prövning i det Aulinska hemmet....Hoppas det går bra för lilltjejen på förskolan nu!KRAMAR!

2010-08-16 @ 13:59:09
Postat av: Frida

Ah, då blir ni arrendatorer hos oss i så fall :) så om ni undrar nåt om arrendet kan du fråga mig! Ja justja, Crilles kontrakt går ut också, ja det kan ju vara bra så det är på det torra först. Ska södra börja ha samtal snart eller? så killarna vet på ett ungefär vad dom kan vänta sig!?

KRAM

2010-08-16 @ 14:08:48
URL: http://fridalinnmans.blogg.se/
Postat av: Linda

Vad spännande... undra hur ni bestämmer er?!

2010-08-16 @ 18:09:51
URL: http://www.candygirl.nu
Postat av: Juicy Couture

Hej tjejen, kikar in lite. =) Söt bild.. :) Allt bra?

2010-08-16 @ 18:22:52
URL: http://jcouture.blogg.se/
Postat av: Juicy Couture

TACK vad snäll du är, och vad glad du gör mig :) Hittar du på en kväll som denna då? =)

2010-08-16 @ 19:33:48
URL: http://jcouture.blogg.se/
Postat av: Linda

Spännande med stugvisning, hoppas det blir som ni vill vad ni nu än bestämmer er för, Kram

2010-08-17 @ 10:18:23
URL: http://uppochnervanadhuset.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: