Ett middagstips
4 port | lax | |
3 msk | Touch of Taste Hummerfond | |
1 dl | vatten | |
1 dl | crème fraiche | |
2,5 dl | mellangrädde | |
2 tsk | fransk senap | |
1 msk | röd stenbitsrom | |
1 msk | dill, finklippt | |
Tillagning
1. Sätt ugnen på 200ºC.
2. Lägg laxen i ugnsfast form och peppra. Koka ihop vatten, fond, crème fraiche, grädde och senap i en kastrull.
3. Häll såsen över laxen och tillaga i ugn tills laxen är klar, ca 30 minuter.
4. Strö dill och rom över laxen.
Servera med pressad potatis.
Så här till vardags brukar jag skippa stenbitsrom och ibland har jag gräslök istället för dill, gör också oftast rätten bara med matlagningsgrädde eller laga lätt. Man tager vad man haver helt enkelt!
Smaklig spis!!
Det där såg och lät gott! :D
Hehe så pass, ja då vet du :p
Allt bra annars?
Krama
Kika gärna in och delta i mina pågående tävlingar! Massor av kul för de små och imorgon kan du också vinna ett presenkort på 600:- att handla väggdekorationer för!
Ha en fortsatt mysig vecka!
Mmm!! Låter som en väldigt god middag! Värt att testa! Manbehöver lite nya tips imellanåt. Känns som man bara lagar samma och samma jämt. Ändå har man en hel drös med roliga recept liggande :P
Vilken länk menade du?
Kram!
Mmm vad gott det såg ut, blev genast hungrig!
Hoppas dina kära kryar på sig snabbt, gör ju så ont i mammahjärtat när de inte är friska och glada.
Hoppas du får sova i natt.
kramar Rebecca
Ser smaskens ut!
Det riktigt vattnas i munnen...
Kram