Premiärdopp i Vättern....

Sommaren har äntligen kommit. Strålande sol och över 20 grader. Igår var vi ute nästan hela dagen. Ellie och jag tog en extrapromenad efter att vi lämnat Siri på förskolan. Vi hade turen att få trevligt sällskap av Lina och bebis Frits. Vi traskade med kompisarna hem. Trollungen knep en frukt och lekte en stund i trädgården. Ett riktigt barfotabarn verkar den ungen vara, skorna åker av, strumporna likaså och gärna solhatten också..... snart springer hon omkring naken ute kan jag tro.

Vi hann inte med så mycket mer på förmiddagen På väg hem från förskolan gick vi strandpromenaden. Härligt, varmt och skönt!! Vi träffade Rebecca, Lova, Saga och Mormor Laila vid badstranden. Hink,spade och andra leksaker plockades fram, skruttungens kläder åkte av, lilla trollungen slet av sig skor och strumpor :) Siri sprang ut i det iskalla vattnet, Ellie sprang efter men backade när tårna nådde vattenbrynet. Hon höll sig i sanden fortsättningsvis.Jag undrar när lilla trollungen tröttnar på att äta grus?
Inga badkrukor här inte!!


Idag har det mest varit massa fix.... handlat, ordnat och donat. Nu tror jag att jag ska ta en snabbsväng ner på stan utan barn. Mr Persson är hemma och vänder innan träning. Ikväll ska vi på grillning med Södra. Snabba ryck om jag ska hinna....

Kram 


Postat av: Amanda

Huva! Här är vi bakrukor allihop tror jag. Den ena värre än den andra... :) Iaf när det kommer till att bada i Vättern. Riktigt kallt tycker jag det är! Dock badade jag ju gladeligen då jag var liten. Så tidigt som möjligt. ;)Härligt med sommarväder! Hoppas ni får en prima fredagsgrillning!

Kramar

2010-06-04 @ 16:04:29
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Linda

Men vad härligt med preimärdopp - om än kyligt. Det vill jag också ta - men det drööjer nog. Vi har itne så jättevarmt nu. Och det verkar stanna på måttliga temperaturer även till veckan.

2010-06-04 @ 17:16:51
URL: http://www.candygirl.nu
Postat av: cecce

Hej!

Det andas sommar lång väg!

Vilka härliga bilder!!

Barn är för sköna! De slänger av sig kläderna var som och hur som. Kanske tur det försvinner såsmåningom:-)Hoppas ni haft en trevlig grillkväll!!Kramar

2010-06-04 @ 23:54:00
URL: http://ceccesblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: