Potatisplockning, sol och bad.....

Det är hutlöst varmt här i småland, över 30 grader i flera dagar. Idag väntas det komma in ett hejdundrande åskväder men än så länge strålar solen.

I förmiddags höll vi oss på mormor och morfars tomt. Siri hjälpte till med både potatisplockning och att göra rabarberpaj. Vi väntade besök av farmor, då skulle det bjudas på god lunch med efterrätt :)Finns det några potatisar i landet???
Jodå, här var det gott om knölar!!


Farmor
följde med mej och tjejerna till närmsta sjö, Loafallet. Vi badade hela eftermiddagen i det varma vattnet. Siri hoppade från bryggan och simmade med armpuffarna som en liten fisk i vattnet. Ellie gillade också att bada, inte heller hon är det minsta rädd.

Vi dukade upp mellanmål i skuggan. Tänk vad man plötsligt blir hungrig efter att svalkat sig i sjön....Gott med macka på en filt i gräset.
Farmor är minsann långt ifrån badkruka.


Tyvärr har Siri fått massor med myggbett som hon killar på. De börjar se lätt infekterade ut så jag ska försöka tvätta av dem ett par gånger om dagen sen ta över sprayplåster. Jag tror även att jag blir på att smörja henna med myggmedel på natten. DEt är inte speciellt mycket mygg men hon verkar inte tåla dem, stackarn!!!

Dags att ta tag i kvällsmat och trötta barn.

Kram


Postat av: Frida-FantastiskaMamman

Att vara ute hela dagen tar på krafterna....här badar vi & njuter av värmen varje dag....vi skulle oxå få åska i kväll men än så länge har det inte kommit hit!!!

Hoppas att du får en mysig ondag med t´jejerna,....

Puss<3

2010-07-13 @ 20:27:40
URL: http://fantastiskamamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: