På tal om vänner....

I mellandagarna hälsade vi på Kika, Jon och Fabian. De har precis flyttat tillbaka till Sverige efter 5 år i Norge. Tänk vad tiden går.... Vi "utvandrade" ungefär samtidigt till Tönsberg 10 mil söder om Oslo. Jag och Crille hade två härliga år i vårt kära grannland men när vi väntade Siri ville vi hemåt för att komma lite närmre övriga familjen.

Jag har inte träffat vännerna på drygt 1år. Tråkigt men desto trevligare nu när vi väl sågs :)
Anledningen har varit att vi blivit smått bekväma. Det är inte lika lätt att resa 50-60 mil fram och tillbaka på en helg med två små barn som det var med ett. Vi är sällan lediga överhuvudtaget så vi kan åka. Ja,ja nu sågs vi och förhoppningsvis blir det oftare i framtiden när det inte är lika långt att åka.

Siri och Fabian fann varandra och var fantastiskt söta tillsammans. Även Ellie fick en och annan puss av den lilla charmören.




Siri och Fabian ligger i soffan med sina älskade gosedjur och tittar på "Dora".


Jag hoppas vi ses snart igen. Vi kanske hinner med en helg hemma hos oss innan Fabians lillebror eller lillasyster kommer till världen.

Kram ♥


Postat av: Jenny

åh va mysigt att de flyttat "hem"igen:) Hoppas ni har en härlig dag, många kramar jenny

2010-01-06 @ 14:45:12
URL: http://jennyn.blogg.se/
Postat av: kika

Hej! Vilken fin bild!! Jättekul att vi hann ses! Skönt o höra att det "löst" sig för Siri, vi tyckte så synd om henne! Ja nu ska vi försöka hinna upp till er innan vi blir en till :) Häla alla! Kram Kika

2010-01-06 @ 18:39:33
Postat av: Rebecca

Hej söta!

visst är det mysigt med sådana vänner. som man inte träffar speciellt ofta men när man väl ses är det inga konstigheter och det känns som man träffas titt som tätt.

Så söta de båda barnen är på bilden.

ha en mysig kväll.

Kramar

2010-01-06 @ 18:46:28
URL: http://www.cheeky.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: