Ont i öronen

Siri vaknade vid 3-tiden inatt för att kissa. Vi gick upp men var snart tillbaka i sängen. Tyvärr kunde inte älsklingen somna om utan gnällde efter pappa. Crille hade somnat på soffan, mycket att se på OS..... Hockeyn i morse lockade också.

Mr Persson vaknade och kom in till oss men Siri fortsatte gnälla. Hon hade ont i örat. Stackarn har haft feber från och till i helgen. Hon har hostat på nätterna i snart 3 veckor men varit pigg på dagarna. Inatt somnade hon däremot inte om utan vi flyttade omkring i lägenheten för att kunna somna, bara Ellie sov gott. Strax efter 6 när Crille och hon lagt sig på soffan och tittade på Hockeymatchen slocknade hon.

Skruttungen är hemma från förskolan idag. Pigg igen.... jag har ringt vårdcentralen men eftersom hon inte har någon feber och inte har ont när jag trycker vid örat tror de inte det är öroninflammation. Om hon får ont igen ska vi höra av oss, antingen får vi åka till jouren eller vänta tills imorgon så får vi en tid till läkare.

Jag passar på att tvätta när vi ändå är inne. Vi får se om det blir en kort promenad senare i eftermiddag så vi får lite luft.




Stora älsklingen är full av bus, svårt att vara still när man är sjuk. Den här bilden togs strax för jul så riktigt så mycket energi finns det inte idag.

Kram ♥♥♥


Postat av: Frida

Hej där!



Usch stackars lilltösen, hoppas att hon inte blir sämre igen så hon kan ge sig ut i snön och busa snart igen.



Förstod att ni haft en bra helg, går inte annat när man har härlig familj runt omkring sig, då glömmer man snabbt missöden som tur är.

Ha en underbar vecka! Ska ni upp och se matchen på torsdag? :)

KRAM

2010-02-22 @ 15:48:45
URL: http://tgif.blogg.se/
Postat av: Sanna

Dom kan ju ha 40 graders feber så dår dom lite alvedon så är det fullt ös igen ;)

Det är det underbara med dom energin som är oändlig...

KRAMISAR

2010-02-22 @ 17:32:13
URL: http://sannasegna.blogspot.com
Postat av: Elin - Ett hus till oss

Stackars lilla Siri, det är så hemskt att ha ont i öronen. Hoppas det går över fort nu. Hoppas ni får en mysig kväll, Kram Elin!

2010-02-22 @ 20:11:26
URL: http://etthustilloss.blogg.se/
Postat av: Linda

Usch då.. antagligen är hon lite svälld och då känns det ju otäckt när man ligger ned även om det inte är infammation. Prova om det lättar med nässpray i natt...

2010-02-22 @ 20:25:14
URL: http://www.candygirl.nu
Postat av: Elin (Edvinsmamma)

Tack vännen!



Usch att lilltjejen ska ha ont i öronen...fy för alla förkylningar som går nu! Hoppas att hon slipper ha ont inatt och får sova gott.



Kramar

2010-02-22 @ 20:56:57
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Ingegerd

Tänk, nu för tiden blir man inte väckt av några barn på natten men då kan man inte sova ändå! Llivet e allt bra konstigt;-)

2010-02-22 @ 21:25:23
URL: http://hovsing.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: