Oj då, hela förmiddagen försvann.

När Ellie ammade hade hon för vana att vakna i ottan. Nu förtiden gäller helt andra tider. Vid 10-månader slutade vi med amningen efter det började hon sova hela nätter. När hon var runt 1 år klarade hon av att bara sova en gång på dagen. Helt plötsligt fanns det ingen morgonpigg liten tjej längre. Vi lägger båda tjejerna 19-19.30 och de sover till 07-08 beroende på om vi har någon tid att passa eller inte.Otroligt skönt!! Däremot är Siri uppe och kissar på natten och kommer in till oss så någon gång blir vi alltid väckta.

Igår kväll var det inte lätt att få barnen i säng. Ellie hade en febertopp med runt 39 grader och kom inte till ro. Siri trilskades och ville inte sova. Kan varit de 15 minuter hon sov på förskolan.... man tycker att det inte ska spela någon roll med en så liten stund. När hon väl somnat fick vi ta upp Ellie i soffan. Så fruktansvärt snorig och rosslig,svårt att sova då. Hon sov från och till fram tills Crille och jag skulle lägga oss. Då vaknade hon till sen följde ett par kaotiska timmar. Gnäll, ta tempen, ge panodil, suga näsan, nässpray..... när hon äntligen började lugna sig och kändes mindre täppt vaknade storasyster. Siri är inte van vid att lillasyster tar plats i mammas och pappas säng. Det blev ett trixande om vem som skulle sova var. Tillslut sa vi att båda tjejerna fick sova i sitt rum. Nattlampa, musikcd och hör och häpna det blev tyst och båda somnade. Då var väl klockan 01 ungefär.

Ellie hörde vi inte av mer på hela natten. Siri kom in frampå morgonen men somnade om. Vi vaknade vid 9-tiden. Fantastiskt skönt efter de senaste nätterna. Vi låg kvar och myste med gårdagens nya bok "Vår i Bullerbyn"

Förmiddagen sprang förbi. Lilla trollungen var feberfri i morse (Utan att ha fått mer panodil) vi bestämde oss för att åka till Maxi. Handla inför helgen men även ta en kik på bokrean. Även denna gång hann inte jag titta. Crille fyndade ett par böcker till och jag hjälpte Siri att hitta några bra barnböcker. Det var specialpris på "Mamma Mu Bygger koja" endast 29 kronor. Erbjudandet varade tills på lördag. Vi köpte även "Mamma Mu åker rutschkana" tror den kostade 39 kronor. Åh vad det är härligt med nya böcker!!! Jag tror jag tycker det är lika kul som barnen.

Nu är det mys i soffan med böckerna, kaffe och lite bloggtid. Ellie sover. Crille tränar veckans sista pass sen är vi lediga hela helgen. Jiiippii!!!!




Ha en härlig helg!!!


Postat av: Camilla

Vilken tur att hon kryade på sig så snabbt.

Då vet du vad du ska gör i helgen...läsa dom nya böckerna för era gulliga tjejer.

Själv ska jag jobba.

Ha en underbar fredagskväll.

Kram på dig!

2010-02-26 @ 15:03:14
URL: http://cammo69.blogspot.com
Postat av: Linda

Jag köpte åxå lite böcker... ett par nya musikböcker... (kan man få för många notböcker???) och en häftig bok om krigare åt bus.. och lite annat...

2010-02-26 @ 15:10:03
URL: http://www.candygirl.nu
Postat av: Carolina

Vilken härlig bild på dem - nya böcker är verkligen toppen! Ha en urmysig helg och tack för dina snälla ord i min blogg :-) kram

2010-02-26 @ 16:07:00
URL: http://carolina1979.se
Postat av: Therése

Ska nog ta en sväng till Maxi imorn, och handla på oss lite nya barnböcker!

Lika spännande för oss vuxna som för barnen med lite nytt ;-)

Hoppas ni får en mysig helg nu...Kram!

2010-02-26 @ 22:33:00
URL: http://idafiliphugo.blogg.se/
Postat av: cecce

Hej!

Förkylningar sätter stopp för de flesta rutiner. Bara man kommer tillbaka i dem igen så är det väl ok:-)

Härligt med nya böcker!

När man läst samma saga sjuttioelva gånger är det skönt med frnyelse!!



Hoppas ni får en fin förkylningsfri lördag!

Kram

2010-02-27 @ 07:28:58
URL: http://ceccesblogg.blogg.se/
Postat av: MissyElliot



God morgon i stugan!

Ser att vi har samma sovtider för våra barn. det är ju så skönt att få tid på kvällen och allt efter klockan sju på morgonen är ok för mig...

ler

Men som du skriver så blir det annorlunda när barnen är krassliga...

Hoppas att lördagen blir toppen och att förkylningarna håller sig långt borta...

kramiz

2010-02-27 @ 08:14:44
URL: http://missyelliot.blogg.se/
Postat av: Malin

Jisses vilken spännande natt ni har haft! ;)

Härligt att dagen har flutit på bra!

Har inte hunnit kolla på någon bokrea. Ska försöka göra det i dagarna. Hitta lite till Vilmer. När han ändå visar intresse för böcker gäller det ju att underhålla det. :)

Mysigt med godisvagnen på torget!

Ha en fortsatt trevlig helg!

Kram!

2010-02-27 @ 21:22:12
URL: http://malansnyaliv.blogg.se/
Postat av: Linda

Skulle också vilja köpa lite böcker egentligen men måste hejda mig själv och inse att vi har sååå mycket böcker hemma att vi inte ens har hunnit läsa alla och jag skulle garanterat kunna köpa på mig dubletter för att jag inte vet vad vi har:)

Kram

2010-02-27 @ 22:06:21
URL: http://uppochnervandahuset.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: