Fredagsmys eller var det fredagsmus???

Fredag hela dagen lång. Veckans bästa dag!! Siri är ledig från förskolan. Crille har endast ett träningspass. Hela familjen har chans att ta det lugnt och kanske t.om få en sovmorgon. Vi lyckades faktiskt ligga kvar i sängen tills klockan var nästan 8. Skruttungen vaknade till en gång inatt för att gå upp och kissa då kom hon på att tutten var borta. Lite tjat och gnat men inga tårar. Crille viskade en saga om prinsessan Pellikå som blivit en stor tjej och skickat sina nappar i ett kuvert. Sagan gick hem och Siri somnade om.

Vi åt frukost och myste inomhus en stund. Termometern visade på 13 minus och vi som tänk gå till pulkabacken. Vi avvaktade till det var runt 8-9 minus sen bulsade vi på oss och travade iväg till parken. Ellie var nöjd för en gångs skull. Lilla trollungen brukar skrika högt så fort kläderna är på och kylan och snön är mest besvärlig. Idag däremot kunde vi både åka pulka och vara en stund i lekparken innan hon tröttnade. På den korta vägen hem somnade hon till, lilla sötisen.

Crille och Siri stannade till på Konsum för att handla godis till fredagsmyset. Eller var det fredagsmus det skulle va? Hihi, jag skrattar varje gång jag hör fredagsmys efter att läst en artikel i mama. 3 pappor intervjuades angående barn,relation och jobb. En pappa önskade att det stod fredagsmus på schemat istället för mys så ni kanske kan räkna ut vad han längtade efter. Det här är numer ett stående skämt hemma hos oss.

Nu sover Ellie gott efter massor med frisk luft. Jag och Siri myser i soffan med lite godis och "Barnen i Bullerbyn" på dvd. Det passar bättre att gotta oss nu medans lillasyster sover. Jag tycker det är väl tidigt att introducera henne för godisskålen. Jag kan också tycka att det är bättre att stora fröken stoppar i sig sötsaker mitt på dagen än sen ikväll precis innan läggdags. Hos oss är det som sagt fredagsmys som gäller och inte lördagsgodis.



Bilden är tagen på Siris 3-årskalas. Har inte hunnit visa några bilder från när hon fyllde år för jag blev sjuk senare på kvällen. På Siris födelsedag låg jag fortfarande på akutvårdsavdelningen fastande med dropp.


Ha en härlig fredag!!


Postat av: Elin - Ett hus till oss

Vilken toppenfredag ni har haft. Hoppas kvällen blir lika bra :)

Smart att passa på att äta godis när lillan sover. Här gör vi också allt för att undvika godis för lilleman De ser allt de små ju :)



Vilken härlig bild från kalaset!



Kram Elin!

2010-02-05 @ 17:28:45
URL: http://etthustilloss.blogg.se/
Postat av: Camilla

Det verkar gå bättre och bättre att klara sig utan tutte..Vad duktig hon är.

Ha en underbar fredagskväll och kram på dig!

2010-02-05 @ 18:40:56
URL: http://cammo69.blogspot.com
Postat av: Familjen Korb ♥ Blivande tvåbarnsmamma

hihi tufft att man kan se sånt. :p



Oh tackar.

Så hur ser helgen ut?

Kram

2010-02-05 @ 19:50:18
URL: http://salkert.se
Postat av: Familjen Korb ♥ Blivande tvåbarnsmamma

Okej, oh första bion, det är underbart!

Låter endå som en bra helg väntar er.



Vi ska mest ta de lungt, försöka bli krya.

Krama

2010-02-05 @ 20:24:29
URL: http://salkert.se
Postat av: cecce

haha! Tycker inte om ordet fredagsmys men fredagsmus....tja...Vilket kul uttryck!



Kramar!

2010-02-05 @ 21:19:56
URL: http://ceccesblogg.blogg.se/
Postat av: Tant Ulrika

Vilken härlig fredag ni haft o..haha, det där med fredagsmus ist för mys tyckte min gubbe oxå var ett väldans bra uttryck ;)



Kram

2010-02-06 @ 10:01:15
URL: http://uj76.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: