En regning myssöndag....

Igår regnade det hela dagen. Undrar om det blir någon sensommar eller om hösten redan är här? Vi hade bestämt träff i blåbärsskogen med Lina och grabbarna men att grilla korv och plocka bär i ett evigt regnande lockade inte. Ut kom vi men det fick bli någon timme i lekparken istället. Barnen var minst lika nöjda med det även om Siri frågade när vi skulle grilla. Jag hade packat med några mackor, frukt,kaffe och vetelängd så äta ute gjorde vi ändå :)

Kompisarna följde med hem. Papporna hamnade i soffan framför någon fotbollsmatch. Barnen lekte. Vi märkte inte ens av Siri och Cornelis. Frits är fortfarnde liten bebis så han hängde med de vuxna. Ellie hamnade lite mitt emellan, ibland med storasyskonen ibland försökte hon underhålla Frits men även hon helt nöjd med tillvaron.

Vi bestämde oss för gemensam middag, hämtmat. Tur vi har bil.... Crille och Stefan for runt till ett par olika ställen då alla inte ville äta samma mat. Barnen och Crille ville ha pasta. Vi andra var sugna på sushi.Spela spel är mysigt när det regnar ute.


Idag är det måndag igen. Jag har slängt i ett par maskiner tvätt som snart är färdiga. Fortfarande grått och regnit ute så tjejerna och jag stannar inne fixar färdigt sen går vi ut en sväng i eftermiddag. Ikväll får vi trevligt besök av söta Frida och pojkvän.

Ha en skön måndag!!


Postat av: Johanna

Myssöndagar gillar vi! Själv har jag mysmåndag, för jag har fortfarande semester & det regnar ute...

Kram

2010-08-09 @ 09:25:18
URL: http://www.skuggis.wordpress.com
Postat av: Frida

Ska bli mysigt ikväll, kommer väl någon gång vid sex-tiden när Johan är färdigklippt :) KRAM

2010-08-09 @ 09:48:54
URL: http://fridalinnmans.blogg.se/
Postat av: Linda

Myssöndag var det här också.. film, middag och kvällsbad. Idag drar vi till haparanda eftersom det hänger regn i luften och det inte får vara mer än 90% luftfuktighet då jag ska måla.. och det är precis just 90 det är...

2010-08-09 @ 10:12:42
URL: http://www.candygirl.nu
Postat av: Frida-FantastiskaMamman

Bara man har trevligt sällskap så spelar vädret egentligen ingen roll...

Visst är det härligt när man märker att barnen blivit så stora att det kan leka bra utan en massa konflikter..

Kramisar<3

2010-08-09 @ 14:13:27
URL: http://fantastiskamamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: