Ännu en stugtitt....

Mr Persson och jag kikade på ännu en stuga i ungefär samma område som tidigare. 7 minuters bilfärd från lägenheten. Liten, röd med vita fönsterluckor, hemtrevlig med öppen spis och en gammal vedspis. En härlig lummig trädgård var sådant som stod på plussidan. På minussidan.... något längre till bad och en stor väg i närheten som hördes men inte syntes genom skogen. Fundera,fundera är nog vad vi gör ett tag till.... först måste vi veta hur fotbollssituationen blir de närmsta åren sen kan vi ta ett beslut angående fritidsboende.

Josefin och Daniel var snälla och passade tjejerna så vi kunde smita iväg en stund själva. När vi kom hem sov Siri sött i sin säng medans Ellie vägrat lägga sig utan skulle mysa med Josefin i soffan :)

Förövrigt fortsätter vi göra framsteg på inskolningen. Idag kunde jag gå ifrån lilla trollungen några minuter för att ta en kopp kaffe innan hon kom och letade efter mej.

Kram


Postat av: CiliaH

Spännande med stugjakt :)2010-08-18 @ 21:18:11
URL: http://ugglehuset.wordpress.com
Postat av: Maria

Ni funderar på att köpa en stuga, vad kul!!

Hittar du någon tålamodskurs så säg till mig..behöver följa med:-)

Förtsatt Lycka Till med inskolningen.Kram Kram

2010-08-19 @ 08:02:25
URL: http://sagafia.se
Postat av: Stefan

Kul! Håller tummarna för dubbla påskrifter i närtid (Södrakontrakt och köpeavtal)...Vi har varit ute och åkt senaste veckan, bland annat var vi på Astrid Lindgrens värld i fredags. Måste bara återge Cornelis spontana svar när vi efter stort hemlighetsmakeri äntligen parkerade utanför ALV.- Nu är vi framme! Kan du gissa var vi är? Ser du vem det är på skylten?

- Näe

- Men nu är vi ju hos världens starkaste tjej, hon bor här... vem är det Cornelis?

- SIRI!!Ha det gott och tack för senast!

2010-08-19 @ 12:09:22
Postat av: Linda

Tror ni gör rätt i att kika runt lite innan ni slår till, det är ju mycket som ska klaffa vid ett köp, men givetvis är läget trots allt viktigast, det går ju liksom inte att ändra på lika lätt som en tapet:)

Kram

2010-08-19 @ 15:41:23
URL: http://uppochnervanadhuset.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: