Kan själv.....Tomtenissarna kom tidigt iår....


Ellie
kan det mesta själv om du frågar henne. Det hon är allra bäst på är att äta  med sked eller utan med händerna.... blir lätt massor med kladd och svårt att få in filen i munnen. Men det spelar ingen roll när envisa lilla trollungen är igång, hon kan själv!!!
Ellie bellie bus


Förrutom våra  matstrider, tallrikar och muggar som flyger i luften och ett litet barn som skriker när hon inte får som hon vill har vi haft en härlig dag! Tipspromenad på förmiddagen. Vi hade både sol, blåst och regn ändå blev det en skön utevistelse.Crille åkte iväg för att spela 2a omgången i svenska cupen. (Slutatde med vinst till Södra med 3-2 och därmed är de vidare till 3e omgången) Tjejerna och jag var inne ett par timmar. Ellie sov. Siri pysslade och jag tvättade. När lillasyster sovit färdigt och tvätten hängts upp mötte vi Rebecca, Lova och Saga i lekparken. Som vanligt nu när det varit fina dagar tog vi med oss mellanmålet till parken. Det är så mycket trevligare att äta ute :) De stora tjejerna sprang runt och gjorde av med all överskottsenergi. Ellie passade på att springa åt andra hållet. Vi vuxna kastade ut en mening i farten till varandra. Friardalen har en relativt stor lekpark och med mycket folk som det var idag är det svårt att hålla koll. Tur att  Saga än så länge ligger still i vagnen så Rebecca kunde titta på de stora tjejerna medans jag jagade lilla trollungen.

Imorgon är det måndag igen, ny vecka. Vi får besök av mormor och morbror så för vår del känns det nästan somom helgen fortsätter ett tag till :)

Kram


Postat av: Becksan

Tack för en trevlig stund i går! Undra hur det ser ut om ett år när fyra tjejer springer åt olika håll haha! Kram

2010-04-19 @ 10:29:07
URL: http://becksan.blogg.se/
Postat av: Frida-Fantastiskamamman

Haha jag känner igen det där...Edith kan ALLt själv...men även de större tjejerna..vilket leder till en & annan konflikt som du förstår;D

Vad mysigt att få besök, hoppas att ni får en härlig måndag & en fin vecka..

Kramar<3

2010-04-19 @ 12:52:33
URL: http://fantastiskamamman.blogg.se/
Postat av: Matilda; 19år och Mamma till Mercedes & Leon

Livet blir ju så mycket roligare när man får kladda ;) Så otroligt fina ögon hon har !

2010-04-19 @ 14:24:08
URL: http://majbebis08.blogg.se/
Postat av: Linda

Vad duktig hon är, det är ju i närheten av munnen iaf hihi Sen att få den i är inte så noga när det gäller barn, jo bara när det gäller godis:)

Kram

2010-04-19 @ 14:45:32
URL: http://uppochnervandahuset.se
Postat av: Rebecca

Hihihi känner igen det där.

Sötnosen!

2010-04-19 @ 18:21:02
URL: http://www.cheeky.nu
Postat av: Lina

Hon kommer att gå långt med den viljan, härlig egenskap och härliga bilder!!

kram

2010-04-19 @ 21:35:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: