Godnatt!!

Jag har slappat på soffan i min ensamhet hela kvällen. Crille är iväg på något jippo. Ärligt talat var jag lite disträ när han talade om vad det gällde. O´learys nämndes.... fotbollsmatch kanske???

Tjejerna och jag fick äta middag själva. Raggmunkar, kanske ingen ny favorit men de åt iaf. Ellie var tvungen att bada, just det hon som äter med hela kroppen :)

Efter tandborstning och pyjamas/nattlinne läste jag i kapitelboken "Pippi i Villavillakulla". Det är så kul att kunna läsa en bok som fortsätter, inte samma om och om igen utan nya avsnitt och historier varje kväll. Vi har läst den några dagar, ett kapitel varje kväll. Både Siri och jag ser fram emot den stunden. Ellie ligger i sin säng och lyssnar med ett halvt öra, ibland när jag tittar upp på henne står hon på huvudet eller så ligger hon upp och ner med fötterna på kudden. Hon är en riktig liten Pippi våran trollunge.

Nähä, dags att säga godnatt. Ellie är snuvig och har redan vaknat till och skrikit några gånger, känner på mej att det kan bli en lång natt med lite sömn.... Jag tänkte bara invänta Mr Persson så jag slipper bli väckt av honom också.... verkar som han är på väg in, jag hör nykeln i låset.

Natt, natt!!!


Postat av: Johanna

Mysigt med saga :)

2010-04-07 @ 07:04:42
URL: http://skuggis.blogg.se/
Postat av: Frida

Hehe jag är ledsen att jag gör dig förvirrad, men den gamla bloggen kör jag det privata på, låst för bara er inbjudna som jag vill ska läsa, inga andra. Sen den andra är den offentliga mer ytliga, vill ha lite av båda delarna :)



Gällande hon jag skrivit om vet jag inte vad jag ska säga mer, trodde bara såna människor fanns på film, men tji fick jag.

KRAM

2010-04-07 @ 08:01:16
URL: http://fridalinnmans.blogg.se/
Postat av: Linda

ja det är roligt när man kan börja med kapitelböcker. här läser vi ungefär en halvtimme varje kväll. och jag vet inte om jag eller bus ser fram mest emot det.

2010-04-07 @ 08:03:19
URL: http://candygirl.worldofsecrets.com
Postat av: Elin - Mamma till Edvin och bebisen i magen ♥

Tror att jag också ska köpa hem en bok som är lite längre, o man istället läser kapitel...för man blir så trött som mamma (förälder) att läsa samma bok om o om igen...



Kram

2010-04-07 @ 09:34:32
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Hanna

va mysigt att även siri ser fram emot nattningen! ^^ mysigt med sagostund, speciellt från kapitellbok!



hoppas du får en fin dag... kram H

2010-04-07 @ 10:02:41
URL: http://hannaofsweden.se
Postat av: Frida

Allt har sin charm! Helt klart :) jag har ju börjat se charmen i att spara pengar men idag känner jag för att ospara, iaf en hundralapp eller två hehe.



Om ni känner för det så får vi ta en kvällsmat snart igen tycker jag! :)

KRAM

2010-04-07 @ 11:10:22
URL: http://fridalinnmans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: