Ellie gillar bebisar

Lilla trollungen är vansinningt förtjust i bebisar och dockor. Jag vet inte om hon förstår skillnaden.... Lovas lillasyster Saga har snabbt blivit hennes absoluta favorit. Hon blir helt förstörd om Saga gråter eller om hon inte får ge nappen eller hemska tanke att Rebecca eller Micke lägger henne ner. Nähä, där går gränsen tycker Ellie "ta upp bebisen och bär henne och glöm för allt i världen inte att pussa henne!!"



Ellie vet precis hur man ska trösta. Många pussar och kramar.


Igår var vi bjudna på middag till kompisarna. Då jag och tjejerna gick bort tidigare började vi att leka en stund ute. Härligt vårväder och strålande sol..... Vad hände sen? Idag känns det som om snön hänger i luften, burrr.

Vi blev iaf bjudna på fläskfilé och färsk pasta. Mycket gott och uppskattat av alla. Lova och Siri väntade på fredagsmys, chokladägg och chips....lyckan var total! Vi försökte hålla lilla trollungen borta från godsakerna men ett och annat chips slank ner i magen när hon inte tryckte in dem i min mun.



Söta pyjamastjejer ville mysa och dansa till "så ska det låta"


Tiden sprang iväg som ofta när man har trevligt :) Det blev mycket senare än tänkt och det har vi fått äta upp idag. Tjejerna kom inte i säng förrän 21.30 och vaknade allt för tidigt. Siri visade upp sin allra bästa sida redan före frukost. Arg som ett bi. Jag har försökt undvika konflikter då jag vet att hon söker efter dem när hon är trött.

Vi gick ut en sväng i förmiddags. En snabbis till torget. Ny målarbok och klistermärken, tänkte det kunde underhålla skruttungen. Det hjälpte.... (eller var det powernapen i soffan, kanske???)

I eftermiddag kom Rebecca, Lova och Saga till oss. Favorit i repris. Grabbarna hade match  så vi tjejer fick roa oss själva. (Södra 1-1 mot Falkenberg)
Nu var det Ellies tur att bryta ihop. Hon var nyvaken när kompisarna kom, lilla trollungen skulle bara bli buren annars skrek hon. Jag lyckades distrahera henne tillslut men riktigt nöjd var hon inte förrän efter middagen. Trött och hungrig ingen bra kombination.



Lilla Saga, söt som socker 2 veckor "gammal".


I kväll håller vi på rutinerna. Mina tjejer låg i sina sängar strax efter 19. Tyvärr hade Siri svårt att somna så hon fick flytta in i vårt sovrum men hon slocknade ändå i okej tid. Skönt!! Lättare att få en trevlig morgondag när förutsättningarna finns att barnen är pigga....

Ha en härlig lördagskväll!  


Postat av: cecce

Nog är det så. Pigga barn är lika med glada barn. Konstigt det där.Trots att de är uppe sent så vaknar de ändå tidigt!! Retligt!



Vänta tills de blir tonåringar. Då får man inte upp dem!:-)

Har haft fyra tonårstjejer i trädgården idag som målat vårt staket. Mycket fnitter och mycket färg - även utanför staketet vill jag lova:-)

Härligt!!



Kramar

2010-04-10 @ 22:14:54
URL: http://ceccesblogg.blogg.se/
Postat av: Camilla

Innan du vet ordet av är du mormor.

Åren går så otroligt fort.

Men nog hoppas jag att jag inte blir mormor förän om 10 år eller mer :)

Ha det bra och kram på dig!

2010-04-11 @ 10:44:59
URL: http://cammo69.blogspot.com
Postat av: Becka

Men ÅHHH va översta bilden är söt!



Jag har haft en jättebra helg. En hel del festligheter men det händer inte så superofta för mej så kul när det blir tillfälle till fest! Nu är iofs sambons säsong slut så det kommer nog bli lite oftare i vår och sommar.



Hoppas ni har en mysig dag utan trött och ledsna barn! :)

kram!

2010-04-11 @ 14:11:25
URL: http://beckasinnet.blogg.se/
Postat av: Frida

Vilken myshelg ni haft vännen! Och det var ju kul att södra fick iaf en poäng med sig igår, nu laddar vi inför hemmapremiären :) sjukt att säsongen är igång igen nu, den tog ju nyss slut haha.



Ha en mysig söndag :)

KRAM

2010-04-11 @ 15:15:00
URL: http://fridalinnmans.blogg.se/
Postat av: Johanna

Ja, vem gillar inte små söta bebisar?! Så söt hon é lilla Saga :) Låter som ni haft en mysig helg!

Kram

2010-04-11 @ 22:02:29
URL: http://skuggis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: