Att jag inte tänkte på det.....

"Mamma, jag fryser" "Det är för att du är trött och hungrig" svarar mamman. "Nej, det är för jag vill städa och Ellie älskar mej" Säger Siri. Ja, just det, att jag inte tänkte på att det var därför :)Stora älsklingen är en påhittig tjej med glimten i ögat.


Idag har vi haft en solig lördag men tyvärr med ett alldeles eget mörkt moln över oss..... Crille är sjuk, inget allvarligt men rejält krasslig med halsont och feber. Jag tog med mej tjejerna ut ett par timmar så Mr Persson kunde vila.

En vända på torget. Finns alltid något roligt att titta på. Siri fick handla för egna pengar i godisvagnen. Det var längesen nu skruttungen handlade lördagsgodis. 10 kronor spenderades och hälften av godiset finns kvar. Skönt att det räcker med lite.

Vi traskade vidare till lekparken vid skogsbrynet. Ellie somnade och storasyster och jag lekte i skogen. Fantasin flödade. Vi gick på trolljakt och bodde på varsin stubbe. Siri är så vansiningt lik mej som barn både utseendemässigt och till sättet.Ungefär samma låtsaslekar och påhittade små sagor och sånger kan jag minnas att jag roade mej med.Kul med lek i skogen. "Mamma, titta en myra"


Väl hemma igen väntade den eviga tvättkorgen. Några maskiner tvättades när vi ändå inte hade något bättre för oss. Tjejerna lekte inne en stund. Jag försökte få några lugna minuter med en kopp kaffe på balkongen men två små snorungar hängde på rutan och skrattade så jag trodde Siri skulle kissa ner sig. Jag kunde inte låta bli att dra på mungiporna innan jag insåg att mina nyputsade fönster inte var så fina längre.

Vår lördag avslutades med en promenad  till videobutiken, hämtpizza och nybadade barn som fick krypa i säng tidigt. Nu ska vi se "Allt för min syster" eller jag ska se den Crille somnar nog på soffan.
Överdelen till tjejernas kök monterades igår och idag har det lekts flitigt.


Ha en trevlig kväll!! Här i Jönköping är det ett rejält firande i stan då HV-71 tagit SM-guld. Vi hurrade lite lätt i soffan.


Postat av: Frida

Va filmen bra? Har laddat ner den men inte sett den än... något du rekomenderar för en tjej som mig? :) (antar att det är mer en tjejfilm än något Johan vill se haha).KRAMAR

2010-04-24 @ 23:47:42
URL: http://fridalinnmans.blogg.se/
Postat av: Camilla

Ska vi bojkotta det här med fönsterputsning?

Starta en grupp som kan heta "Vågavägra putsafönster" ;)

Det är ju ändå ett sådant otacksamt arbete.

Tänk vilken tid det tar från vårt bloggliv ;)

Hoppas Gubben din mår bättre idag.

Kram på dig!

2010-04-25 @ 08:30:21
URL: http://cammo69.blogspot.com
Postat av: Tant Ulrika

Du har en award att hämta hos mig :) Kram

2010-04-25 @ 09:31:34
URL: http://uj76.blogspot.com
Postat av: Marlene

Vilket fint kök! :)

Vart har du hittat bakgrunden till din blogg, eller du har gjort den själv? Himla fin!

2010-04-25 @ 11:49:51
URL: http://bymarlees.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: