Sand är kul!!

När båda tjejerna sovit en stund i eftermiddags gick vi ut. Klockan var strax före 17 och oftast försöker vi vara inne vid den tiden men idag blev det lite omvänt... Gjorde ingenting,solen strålade fortfarande och det var varmt och skönt. Vi promenerade till lekparken i friardalen.

Siri träffade genast en ny kompis och Ellie satt nöjt i sandlådan. Mest spännande var det att känna på sanden men spaden var hon tvungen att smaka på. Vi hade en härlig timme som bara flög förbi. Så skönt att kvällarna fortfarande är ljusa.... allt är relativt men snart är det mörkt tidig eftermiddag och det går inte att leka ute så sent.




En härlig eftermiddag med tjejerna i parken går fort!


Väl hemma så var det dags för kvällsracet. Middag till Siri, gröt till Ellie. Båda behövde bada... som tur var kom Crille hem tidigt så vi kunde hjälpas åt. Lilla trollungen var trött och skrek konstant förutom i badbaljan. Skruttungen hade svårt att somna efter den sena vilan här hemma så nu får hon inte sova om hon inte sover direkt efter lunch. Mr Persson och jag var helt slut när barnen lagt sig och ingen av oss hade hunnit äta så det blev hämtmat. (måste sluta med det!) Sushi till mamman och kinamat till pappan.

Nu the i soffan och Svenska Hollywood fruar i bakgrunden

Ha en härlig kväll!!

Rösta gärna på mej här


Postat av: cecce

Tre poäng till dej så klart!



Kram

2009-09-15 @ 06:46:08
URL: http://ceccesblogg.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Vilken mysig eftermiddag ni hade!

Det är så skönt nu i det härliga sommar/höstvädret, fortfarande varmt men ändå höstigt.

Jag tillbringade md gårkvällen till Svenska Hollywoodfruar, herregud vilket liv. Jag är just nu så glad för det enkla men kärleksfulla liv jag lever.

Ha en strålande dag!

2009-09-15 @ 07:37:56
URL: http://www.cheeky.nu
Postat av: MISSEXTRA

Vad ska du göra idag då?:)

2009-09-15 @ 11:28:55
URL: http://missextra.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: