Slut på sommarlovet

Imorgon är det första dagen på förskolan efter ca 8 veckors sommarlov. Siri är taggad, vi har pratat mycket om barnen och de vuxna som jobbar där. Vem hon ska leka med, vad hon vill göra, om hon tror det blir sångsamling. Det är en stor dag imorgon!!!

Jag har packat väskan med extrakläder och nallen som egentligen sover på förskolan men som också varit hemma på lovet för lite uppfräschning. Örngottet med Bambi är också nerpackat, viktigt, viktigt. De små bekanta sakerna som inte får glömmas.... 8 veckor är lång tid, jag kan förstå om det inte går helt smärtfritt med lämningen. Vår skruttunge har bestämt att pappa och hon ska cykla dit och när Crille lämnar brukar hon gråta extra mycket, pappas lilla flicka.

Jag har också beställt nya nappar från praktiska namnnappen. Otroligt smart, du får välja text själv, perfekt till förskolan där barnen gärna blandar och byter. Jag vet inte hur många nappar som kommit bort för att personalen varit tvungen att slänga dem när de inte vet vems som är vems.

Nu hoppas vi på en god natts sömn så alla är pigga och glada imorgon!

Postat av: Malin

Tack för tipset om Arla. Jag ska gå in och kika där :)

Hoppas det går bra för lilltjejen på förskolan imorgon!Kram Malin

2009-08-18 @ 23:55:50
URL: http://malansnyaliv.blogg.se/
Postat av: Föräldrabloggar

God morgon!Vi vlle bara uppmmärksamma dig på att vi flyttat till adressen http://foraldrabloggar.bloggme.seHjälp oss gärna att sprida den nyheten./Toni

2009-08-19 @ 07:12:47
URL: http://foraldrabloggar.bloggme.se
Postat av: cecce

Visst är det speciellt med skolstarter!

Hoppas det gick bra!

Fin blogg du har.

2009-08-19 @ 07:42:38
URL: http://ceccesblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: