Livet som fotbolls"fru"

Innebär en hel del ensamma kvällar och helger med barnen. Crille åkte till Trollhättan vid lunch för dagens match. Idag skulle han få den stora äran att börja på bänken..... Mr Persson var inte nöjd med detta. Så är det, han var avstängd förra matchen och resultatet då var oavgjort tränare Olle Nordin tyckte de skulle behålla samma uppställning även den här matchen. Nu blev det förlust idag med 1-0 så förhoppningsvis får my darling tillbaka sin plats!!!

Jag och barnen har haft trevligt middagsbesök av Rebecca och Lova. Idag bjöd jag på renskavsgryta, passande då det varit riktigt höstväder. Tjejerna busade, dansade,bråkade lite och lekte massor. Som vanligt alltså!!
Glada tjejer
"Anna, vart är du??"


Dagen har gått fort trots att vi varit uppe sen halv 6-tiden. Skönt att träffa vänner i samma sits som vi. Tack för idag, kompisar!!!


Ellie
har börjat med nya färdigheter... hon står i planka och klättrar upp på saker. Ikväll när jag skulle fixa iordning lite snabbt i köket kröp lilla trollungen iväg och gissa vart jag hittade henne???
Jo.... i öppna spisen.


Det är verkligen dags att barnsäkra. Mycket är kvar sen Siri var bebis men en del behöver ses över. Däribland att sätta för öppna spisen....


Hoppas ni haft en skön söndag!!!


Postat av: Toni - 330 Dagar pappaledighet

Olle Nordin ger jag inte många ören för, ujja vilket pucko :D

2009-08-30 @ 22:05:45
URL: http://toni.bloggme.se
Postat av: Elin - Ett hus till oss

Ojdå, öppna spisen tänker man ju inte på att det går att klättra in i, men säkert ett jättespännande ställe ;)Vilken mysig dag ni verkar ha haft :)2009-08-31 @ 07:52:49
URL: http://etthustilloss.blogg.se/
Postat av: Maja

Verkar haft en mysig dag! Sikkna söta små trollungar:) Klänningen med ballonger är den från Molo?

2009-08-31 @ 10:20:06
URL: http://hosmaja.blogspot.com
Postat av: cecce

Härliga bilder på härliga barn!

Kram

2009-08-31 @ 11:49:04
URL: http://ceccesblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: