Besök av goda vänner

I lagom tid att barnen sovit färdigt sin eftermiddagslur ringde det på dörren. Utanför väntade Adam och fästmön Julie.  (nyförlovade i måndags, ringarna blänkte fint på deras fingrar men det tog oss ett tag att upptäcka.) Siri var blyg i en minut sen var norska Julie en klar favorit.

Vi promenerade till Claras för en fika. Satte oss ute men tyvärr hängde regnet i luften. Vi hann precis få i oss alla onyttigheterna innan himlen öppnade sig. Grabbarna tog en runda till systemet. Då våra vänner bor i Oslo kan det vara värt att handla en del. Vi tjejer gick till Olgas.... Så mycket fint. De har börjat sälja G-star vars jeans jag gillar. Får se om jag ska unna mej ett par framöver... Julie hittade ett par snygga höga stövlar som vi fick gå tillbaka för att köpa idag.

Vi möttes upp hemma för att laga middag. Igår var det verkligen höst, då passade det bra att bjuda på porterbiff, hemmagjorda klyftpotatis och färsk broccoli, till dessert en klassiker päronhalvor med aftereight och vaniljglass. Brukar bli det sistnämnda när vi har dålig fantasi...

Vi hade en trevlig kväll i goda vänners lag med prat, lite spel och mycket skratt.




En svensk tjej och en norsk jente




"Made in Norway" men född i sverige.




Ett glas rödvin och tända ljus hör hösten till, jag skippade dock vinet när lilla trollungen fortfarande ammas.


Vännerna sov över tills idag. Jag var uppe med Ellie tidigt och blev tyvärr ganska seg idag eftersom vi inte kom i säng i tid igår. Det får det vara värt. I förmiddags gick vi en sväng till stan, hamnade i en regnskur igen... Vilken otur! Vi avslutade med en lunch på Twin och då kom solen igen.... härligt!!! Vädret är verkligen inte stabilt för tillfället.

Hoppas ni haft det lika bra!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: