En hos mormor den andra hos farmor.

Idag har min lilla familj delat upp sig. Känner både längtan och lättnad. Crille har det bra på Cypern. Vi saknar honom allihop men vi är ganska vana att han reser bort minst en vecka varje år utan oss. Lägg sen till alla bortamatcher....

Siri har följt med farmor hem. Där är det blandade känslor. Otroligt skönt att kunna fokusera på ett barns vilja och behov. Samtidigt är det inte ofta hon är borta från sin mamma. Jag har redan ringt en gång och de åkte här ifrån vid 13-tiden. Skruttungen har det givetvis jättebra!! Hon var med farfar för att hämta kusinerna i skolan. Farmor har köpt pärlor. Siri gjorde snabbt ett halsband, grabbarna varsitt armband. Jag räknar med att mammas "stora" älskling kommer somna gott inatt.



Siri och farmor


Ellie
fick snällt stanna kvar hos sin mamma. Jag tror hon undrar vart storasyster tagit vägen. De pratade med varndra i telefon eller Siri pratade och Ellie klappade händerna och pussade på luren. Hihi.

Vi har haft en lugn och skön dag. Tog en lagom lång promenad. Handlade lite. Suttit vid datorn. Lekt med lilla älsklingen. Nu vankas det snart ugnsomelett till middag och jag kan bara sitta här tills maten är färdig. Det kallar jag vardagslyx!!!



Mormor och Ellie


Ha en fin kväll!!


Postat av: sara - Glitterögon

Vardagslyx är härligt. Det behöver man!

Ha en fin kväll.

2010-03-16 @ 18:10:40
URL: http://glitterogon.blogg.se/
Postat av: Linda

Haha... vad ska ni hitta på för mys egentligen?!

2010-03-16 @ 18:14:50
URL: http://www.candygirl.nu
Postat av: Camilla E Lindström, En mammas dagbok ♥

Mysigt!

2010-03-16 @ 18:44:18
URL: http://emring.blogspot.com
Postat av: Jennie och Norah

Kul att du hittade till min blogg.Nu ska jag sätta mig ner och läsa igenom din :)



Det är jobbigt när dom små har hosta.Norah har inte det så jobbigt,utan så fort hon blir snorig så kommer hostan.Och dagisbarn är ju snoriga nästan jämt ;) Jag har även hört att det kan vara den torra luften såhär års som kan göra att dom får rethosta.Får hellre hoppas på det än på nåt annat.Kram

2010-03-16 @ 19:13:16
URL: http://jennieohlund.blogg.se/
Postat av: Becksan

Skönt att bara fokusera på ett barn och få serverad mat, det är du verkligen värd! Hoppas du får till någon dag helt för dig själv också!



Lova undrar var Siri är på förskolan och ville att bara Siri skulle komma på hennes kalas på söndag, Olle och Alex kunde kvitta:)



Kram

2010-03-16 @ 20:17:12
URL: http://becksan.blogg.se/
Postat av: Therése

Va skönt att få va hemma hos mamma och bli lite bortskämd...det behöver man ibland ;-)

Ha det så gott...kram!!

2010-03-17 @ 00:20:53
URL: http://idafiliphugo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: