Pulkaåkning med bästisen.

Vi är tillbaka hemma efter en lång julledighet. Vi har haft det bra hos mormor, morfar och farmor o farfar. Däremellan har det även blivit en hel del shopping (utan barn) en och annan fika. Vi har spelat spel och träffat vänner som vi inte ser så ofta. Jag ska lägga ut lite bilder från vår jul och nyår men det får bli en annan dag när jag hunnit kika egenom allt. Tyvärr blev Siri dålig så vi har inte hunnit med att träffa alla som vi tänkt.... Skruttungen har varit förstoppad och mått riktigt illa. Ont i magen och rumpan, inte kunnat äta och absolut inte gå på pottan. Vi var nära att åka hem långt tidigare än tänkt men när vi kom tillbaka till mormor och morfar efter några dagar på vift kunde hon gå på pottan där. Vi beslutade oss för att stanna några dagar till och ta det väldigt lugnt utan något mer flängande. Vi missade tyvärr vår planerade nyårsfest i Rödeby, trist men nödvändigt för att inte störa pottrutinerna igen.

Igår och idag har vi umgåtts med Siris bästis Lova och Becka och Micke. Väldigt kul att ses igen efter så lång tid. Jag tror vi träffades i mitten av December senast. Kompisarna har visat sina nya julklappar och snällt lånat ut till varandra. Ellie hänger med på ett hörn som den jobbiga lillasyster hon är.




Ellie som är överallt. Soffan klättrar hon upp i själv. Jag ropar högt flera gånger om dagen för jag tror att hon ska slå sig.... Här har hon sina nya fina Villervalla kläder som Mankan och Lina köpt i 1årspresent.


I förmiddags gick hela familjen till pulkabacken. Vi tänkte att även lilla trollungen skulle uppskatta den aktiviteten.... men,men hon är inte glad i att ha massa kläder på sig och kylan är inte rolig. Ja det är inte lätt att tillgodose allas behov. Vi fick åtminstonde en stund av härligt vintermys innan jag fick ta Ellie på armen och traska hem. Hon skrek i högan sky och ville hem till sängen.

Siri och Lova tyckte det var desto roligare. De åkte tillsammans i Siris pulka. Snabbt gick det och is var det i backen. En hjälm ska köpas snarast!!! Jag tycker det är riktigt läskigt.




Hej vad det går i backen.....




Ellie med pappa




Becka hämtade Latte till "mammorna". Mums, en klar fördel med att bo mitt i stan....





När papporna är med går det undan!!!


Postat av: Elin - Ett hus till oss

Ni verkar haft det jättemysigt. Synd om lilla Siri, hoppas det är bra nu.



Ja det är riktigt kallt ute nu, nästan lite obehagligt för de små att vara ute. Ludde fryser om kiderna :)



En god fortsättning önskar jag er!

Kram Elin!

2010-01-05 @ 16:07:47
URL: http://etthustilloss.blogg.se/
Postat av: Becksan

Tack för en trevlig dag i går och pulkåkning idag! Kopierade bilden på Siri och Lova i pulkan, hoppas det är okej. KRAM

2010-01-05 @ 19:05:36
URL: http://becksan.blogg.se/
Postat av: cecce

Hej!

Trevligt att ni är tillbaks!

Skönt med lång ledighet! vad synd om Siri bara. Inte lätt det där men tur det löste sig. Antagligen har hon varit lite orolig för att gå på pottan där hon inte är van och trygg.



Har också åkt pulka idag!

Alltid kul!



Kramar!

2010-01-05 @ 19:46:32
URL: http://ceccesblogg.blogg.se/
Postat av: Matilda -90a & Snart 2barns mamma!

hade jag sett trailern innan så hade jag nog inte velat se den ;) men den är väääldigt bra och passar nog de flesta faktiskt :)

2010-01-05 @ 20:42:02
URL: http://majbebis08.blogg.se/
Postat av: Camilla

Oj...det var nära ögat.

Mysigt med en pulkdag.

Ha det bra och kram på dig!

2010-01-05 @ 21:41:36
URL: http://cammo69.blogspot.com
Postat av: Linda

Vad msyigt ni har det, pulkaåkning är verkligen skoj, kanske inte för de minsta då...sa faktiskt det till mannen i dag då vi var ute och drog Moa i pulkan att bebispulkorna borde verkligen har lite högre ryggstöd med lite mer lut för att barnen ska sitta skönt i dem, iaf Moa tröttnar väldigt snabbt och jag tror det beror på att hon sitter så illa.



Förvaring ja, kan man aldrig få för mycket av. Vi har också en massa nya leksaker som ska in i rummen nu efter jul, förstår inte varför alla envisas med att köpa leksaker jämt o ständigt, ser dom inte att vi kan öppna en egen leksaksaffär snart liksom?:)



Ha det gott, Kramar

2010-01-05 @ 22:17:49
URL: http://uppochnervandahuset.se
Postat av: Anonym

Mysigt med pulkaåkning, synd att det är så väldans kallt bara. Lilla Ellie ser ut som en riktig trollunge där hon sitter i soffan och storasyster sitter så fint i soffan. Kram Åsa

2010-01-05 @ 23:10:53
Postat av: Linda

Det blir inte alltid som man tänkt sig när man har barn. Men å andra sidan blir det ibland så mycket roligare än man förut trott... En missad nyårsfest, javisst. men det kommer fler. Nu fick ni fira tillsammans istället. och det är ju så mycket mer värt att alla får må bra. God fortsättning på tjugohundratio.

2010-01-05 @ 23:11:38
URL: http://www.candygirl.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: