Ja, ser det snöar...

Vintern verkar vara här för att stanna. Över 10 minusgrader hela dagen och ett konstant lätt snöfall sen igår har gjort att vi knappt kommer utanför dörren. Vi bor i ett privatägt hyreshus så här har det inte blivit skottat. Vi hade ingen större lust att gå ut men en sväng till affären för en välbehövlig storhandling var ett måste. Crille letade fram bilen under snömassorna. Siri trodde den var borta när hon tittade ut i morse. Vi packade in hela familjen och körde till Maxi. På hemvägen höll vi på att glida av vägen i en av rondellerna. Som tur var svängde bilen av som körde bakom annars hade den nog glidit rakt in i oss. Förädiskt med sånt här väglag, vi körde sakta men det hjälpte inte när vägen svängde och inte bilen gjorde det. (Ja, farmor och mormor vi är försiktiga)

Resten av dagen har vi städat och fixat inomhus. Kändes som det var dax att få undan en hel del här hemma. Imorgon och på fredag står det nämligen jobb på schemat för min del. Jag ska vara några timmar på en förskola som jag vikat på tidigare. Ska bli kul att träffa alla igen både personal och barn.

Crille börjar sin träning imorgon, slut på ledigheten med andra ord. Jag går tillbaka på föräldrarledighet igen men jobbar ett par dagar även nästa vecka. Har blivit erbjuden Januari ut men får nog tacka nej. Det blir svårt att kombinera när Mr Persson har dubbla träningspass vissa dagar. Jag ska istället njuta av de sista månaderna hemma med Ellie.




Dagens outfit : Top MQ, present från fam Davidsson. Bolero stickad av min väninna Siri, så varm o skön!!! Armband Sisters, julklapp från "svärföräldrarna"


Ha en härlig kväll!!!




Postat av: Carolina

Ja, usch o fy så kallt det är just nu, lite föör kallt, man vill ju gärna kunna njuta av att vara ute i snön också ;) Vad fin du är på bilden, urmysiga kläder! kram!

2010-01-06 @ 23:14:34
URL: http://carolina1979.se
Postat av: Duracellamman

Ja vintern verkar helt klart vara här för att stanna... kan inte komma ihåg när vi sist ens har haft så här mycket snö, så länge... o det bara fortsätter komma mer och mer....



Jätte fin bild på dig Anna :-))



Varma kramar!

2010-01-07 @ 10:32:22
URL: http://www.duracellmamman.se
Postat av: Linda

Vad skönt med lite mer föräldraledighet. njut.. snart är du ute på jobb igen.

2010-01-07 @ 13:19:08
URL: http://www.candygirl.nu
Postat av: Frida-Fantastiskamamman

Ja du jag vet hur du har det, mannens träningar gör så man inte kan göra allt det man vill. Men vad gör vi inte för de vi älskar eller hur???

Vad fin du är, verkligen supersöt! Du passar jättebra i grått.

Kramisar<3

2010-01-07 @ 14:30:19
URL: http://fantastiskamamman.blogg.se/
Postat av: Camilla

Vilken fin bild det var på dig.

Jo visst är det kallt.

På jobbet visade termometern - 25 grader.

Ha det bra och kram på dig!

2010-01-07 @ 17:59:47
URL: http://cammo69.blogspot.com
Postat av: Linda

Tur det gick bra och att ni höll er på vägen. Det är allt lite lurigt att ut och köra då vägarna är hala och ibland till och med oskottade.

Ha det gott, Kram

2010-01-07 @ 19:45:44
URL: http://www.uppochnervandahuset.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: