Första dagen....

Tjejerna var så redo de kunde bli i morse. Siri klädde på sig själv, borstade hår och tänder utan minsta gnäll. Ellie var som vanligt.... sprang iväg när kläderna skulle på, vägrade gapa för tandborsten men även hon blev klar i tid. Vi var vid förskolan strax före 9. Siri fick stanna ute och leka med sina kompisar. Ellie och jag gick in för att bekanta oss med hennes nya avdelning, pedagoger och kompisar. En stor dag för lilla trollungen. Jag tror hon kände av att det inte var en vanlig dag utan att även hon snart ska bli lämnad som storasyster blivit tidigare. Hon tvekade att gå in, ville helst stanna ute med storasyster. När jag gått först in följde hon försiktigt med.In på avdelningen ville hon däremot inte!! Vi stannade en stund på "torget" som är en mittpunkt för alla avdelningarna. Jag hittade en låda med gosehundar och koppel. Ellie som älskar hundar var inte sen att plocka upp en. "Ska vi gå ut med hundarna" frågade jag. Snart hade vi traskat in på avdelningens ateljé. Alla sätt är bra, utom de dåliga... hihi. Efter det målade och klistrade vi en liten stund. Jag trodde inte att lilla trollungen skulle vara så försiktig som hon var. Hon höll sig vid mej hela tiden. Ville hon leka med något nytt eller gå till nästa rum tog hon mej i handen och drog mej med. Vi avslutade första dagen med sångsamling. Ellie satt precis framför mej men var delaktig, klappade händer, gjorde de rörelser som hon kände igen och var t.om björn i Björnen sover, hon låg med huvudet i mitt knä, lilla sötnosen.

Jag blir inte av med halsontet och hostan. Har kännt mej riktigt risig igen i eftermiddag. Siri var snäll och lät mamman vila en timme på soffan när Ellie sov. Resten av dagen har ägnats åt den aldrig sinande tvättkorgen.Förskoletjejerna tittade på Bananer i pyjamas innan det var dags för saga och säng.


Kram


Postat av: Therese

Sötnosar! Skönt att dagen gick bra.

Krya på dig!

Kram

2010-08-16 @ 20:41:57
URL: http://www.tess74.blogspot.com
Postat av: Juicy Couture

Usch då, jag hoppas verkligen att du blir bra snart. Här e det bra, bara fullt upp med packning inför flytt.. =)

2010-08-16 @ 21:16:49
URL: http://jcouture.blogg.se/
Postat av: Farmor

Hej!

Är Ellie som sin pappa så kan inskolningen ta väldigt lång tid. Hoppas att du blir bra snart.

Vi hörs. Krama alla från mig.

2010-08-16 @ 21:21:51
URL: http://annasperssonliga.blogg.se/
Postat av: cecce

Det var väl smidigt gjort med hundtricket:-)

Ibland måste man va lite fyndig:-)Usch...stackars dej. Hoppas halsont och hosta ger med sig snart. Jobbigt att gå och vara hängig.Sommarstuga är nog ett bra val för er. Då har ni ett bra ställe att åka till för avkoppling och trädgårdsvistelse. Kör på det:-)Kramar

2010-08-17 @ 00:13:08
URL: http://ceccesblogg.blogg.se/
Postat av: Frida

Hehe, ja, hade jag haft dom kvar, min mamma har en tendens till att norpa saker som jag inte använder rätt fort :P Men ska kolla i mitt klockförråd.Ahaa, så crille har redan haft samtal, det låter ju bra, känns som dom är ute i bättre tid denna gången än senast dom skulle förlänga. Får väl se hur domen ser ut för johan.

KRAM

2010-08-17 @ 09:34:43
URL: http://fridalinnmans.blogg.se/
Postat av: Linda

Dåså.. då är det bara att köra vidare på vardagen då!

2010-08-17 @ 21:27:27
URL: http://www.candygirl.nu
Postat av: Tessa

Vilka söta tjejer :)

Och skit snygg design på bloggengillar din blogg så ja lägger till dej på bloglovin :)

2010-08-18 @ 08:54:01
URL: http://tessa84.blogg.se/
Postat av: Stine

så stora tjejerna har blivit, och helt underbart söta!

2010-08-26 @ 10:27:50
URL: http://pokerfrugan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: