Torsdagsfrukost



Lilla trollungen brukar stå på huvudet innan hon somnar då kan det hända att frisyren hamnar på tvären :)


Vi har haft besök av mormor sen i måndags, något som uppskattats mycket av hela familjen. I tisdags var även farmor och farfar här över dagen för att träffa oss och se södras match på kvällen. Jag passade på att följa med och titta på Mr Persson in action. Siri ville också se pappa spela men det roligaste enligt skruttungen var musikkåren som underhöll i pausen. (Så här i efterhand kanske det var det bästa även enligt oss andra då de gröna förlorade med 1-3)

Siri har fått vara ledig onsdag, torsdag från förskolan. Kanske inte så bra med tanke på våra lämningar som varit oerhört jobbiga efter den senaste långledigheten. Jag har inte haft hjärta att lämna henne när Ellie får vara hemma med mormor. Samtidigt gäller det att passa på så länge det går att styra själv över tiderna.

Igår ägnade vi oss som sagt åt shopping, blev en hel del men jag har ännu inte haft tid att prova så jag får se om det blir något återköp.

På eftermiddagen tog vi en promenad. Tänk då kom vintern tillbaka. Just när vi kommit utanför dörren började det snöa, stora blöta flingor föll. Vi blev rejält blöta och frusna på den timmen vi var ute. Siris tunna överdragsbyxor från villervalla klarade inte vätan så nu vet vi det. Det får bli gummikläder eller vanliga
 regnbyxor i fortsättningen.

I förmiddags var dock våren tillbaka igen. Aprilväder..... Vi gick nästan hela vägen upp till Stadsparken men fastnade i en mindre lekpark på vägen upp. Mycket mysigare och mer lättöverskådlig. Ellie kunde springa omkring, klättra och gunga samtidigt som Siri lekte i skogen en liten bit bort. Så härligt med vitsippor överallt. Vårkänslorna kom snabbt tillbaka.

Mormor är påväg hem. Vi har slappat någon timme men nu väntar mellis och utelek igen. Crille är ledig så ikväll har vi bjudit in en lagkompis och hans sambo på tacomiddag.

Hoppas ni också har en skön torsdag!!!


Postat av: Camilla

Vad roligt att få mormor besök.

Bor hon långt ifrån er?

Vilka charmtroll till barn ni har.

Ha det bra och kram på dig!

2010-04-22 @ 17:36:20
URL: http://cammo69.blogspot.com
Postat av: Amanda

Härligt med besök av mormor. Man ska vara rädd om sina nära och kära! ^^



Så underbart söt hon är lilla trollungen. ♥

2010-04-22 @ 19:53:03
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Linda

Mysigt att ha mormor på besök.

Tråkigt att Villervalla byxorna inte höll måttet, var dom menade att stå emot väta så det var dålig kvalitet eller hade dom inget skydd mot det egentligen, gud vad svårt det var att ställa den frågan då, hoppas du förstår vad jag menar:)

Kram

2010-04-22 @ 20:45:17
URL: http://uppochnervandahuset.se
Postat av: cecce

Hej!

Klart Siri vill vara hemma när mormor är där. Ett dilemma...svårt att lämna en när den andra är hemma!!



Vi har som tur är lyckats undkomma aprilsnön:-) Har precis hängt undan alla vinterkläder så jag hoppas jag slipper asa fram dem igen!!



ha det så bra!

Kramar!

2010-04-22 @ 21:45:05
URL: http://ceccesblogg.blogg.se/
Postat av: Linda

Skönt med lite extra ledigt.

2010-04-22 @ 21:55:20
URL: http://www.candygirl.nu
Postat av: Frida

Godmorgon i stugan!



Låter som ni hade en mysig gårdag, härligt att vara ute i vitsippsbackarna när solen skiner (snön kan man faktiskt dock klara sig utan haha).



Jag förstår ditt tänk på klänningen, man ska inte ha nåt som man inte känner sig bekväm i, helt klart.



Vad blir trixigt gällande du vet vad? Passar inte tider? Hoppas att det går att lösa på nåt sätt. Hur ska du spendera lördagen nu då när killarna ska iväg? :)

KRAMAR

2010-04-23 @ 10:19:18
URL: http://fridalinnmans.blogg.se/
Postat av: Carolina

Du har fått en award hos mig! :-) kram

2010-04-23 @ 18:38:11
URL: http://carolina1979.se
Postat av: Malin

Haha! Vilken klockren frisyr lillbusan har!



Mysigt att ha mamma/mormor så länge hos sig :) Sedan Vilmer kom älskar jag att vara hemma hos mamma eller att hon är här. Det kan nästan inte bli för ofta :)

Mammorna våra är guld värda!



Kram!



P.s Klart du kan ha klänningen på ett bröllop! Fin!

2010-04-23 @ 22:08:21
URL: http://malansnyaliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: