Nu känns det som helgen redan är här!!

Ännu en dag med strålande sol och en temperatur som krupit uppåt 15 grader. Härligt!! Jag cyklade med Siri till förskolan i morse utan vantar och med vårjacka. Skruttungen hade utflyktsdag. Ryggsäcken var packad med frukt och vattenflaska. Alltid uppskattat, idag var det lite extra förväntan då de skulle äta lunch ute..... grillad korv med bröd och ketchup. Tyvärr är älsklingen inne i en jobbig lämningsfas. Hon håller mej fast, skriker och gråter trots att vi pussats och kramats. Känns ganska jobbigt även att jag vet att hon är nöjd resten av dagen så fort jag kommit runt hörnet. Härom dagen var det extremt, då var jag tvungen att ringa och fråga hur hon hade det..... givetvis var allt på topp och hon lekte glatt med kompisarna. Så även idag hade hon haft det kanonbra!!! Imorgon är det fredag och det betyder ledigt för skruttungen.

I förmiddags hade jag telefontid med min läkare. Alla nya prover som togs i måndags såg bra ut. Ingen struma eller fel på ämnesomsättningen. Nu var även leverproverna, vilka inte såg fullt normala ut efter min akutvistelse, helt normala. Så skönt!! Jag har fått tid hos sjukgymnast för att kolla upp om huvudvärken och ostadighetskänslan kan vara spänningar. Bara att jag tagit tag i att må 100% bra gör att allt känns bättre :)

Crille blev iväg skickad med Ellie på babysång så jag kunde prata i lugn och ro med läkaren. (Det var i och för sig snabbt avklarat) Tanken var också att städa. Otroligt lyxigt att kunna städa hela hemmet utan att bli avbruten. Torka golv och damma utan att barnen halkar eller välter ut vattnet. Nu är det skinande rent..... eller det var skinande rent fram tills lunch när Ellie som vanligt vände tallriken upp och ner.

I eftermiddag har vi äntligen tagit fram utemöblerna till balkongen. Torkat av. Satt upp spaljén. Inte riktigt klart men nu går det njuta av eftermiddagssolen :)



Tjejerna ville hjälpa till och tvätta och fixa. Siri dammade av ljuslyktan men Ellie bestämde sig för att dockan behövde hjärt och lungräddning.

Känns som vi hunnit med en hel del idag.... Vi åt en tidig middag då Crille tränade sent. Barnen och jag passade på att nyttja den sköna kvällen. Vi gick till Friardalen för att mata fåglarna. Ingen av oss var sugen på att gå in igen. Otroligt skönt med dessa långa ljusa kvällarna. Att det går hitta på något efter middagen. Vi tog en liten promenad. Lekte en stund på lekparken.



Lilla älsklingen fick åka vagn men stora fick gå, dax att börja vänja Siri vid det.


Nu känns det som om helgen redan har börjat. Städat och fixat....Imorgon förmiddag får vi besök av nya vänner. En familj med två små barn. Den äldsta är någon månad äldre än Ellie och sen har de en liten bebis på 4 månader. Vi har tänkt en tur till parken för att sen äta lunch hemma hos oss. Ska bli trevligt och spännande. Siri har inte träffat dem förrut. Hon är van vid att det brukar vara något äldre barn som hon kan leka med men nu är det plötsligt en kompis i samma storlek som lillasyster.

Hoppas ni alla haft en skön torsdag!!!


Postat av: cecce

Vilken härlig dag...och kväll! Speciellt kvällarna är underbara nu och dagarna är så mycket längre!

Vad skönt att du är på bättringsvägen! Får hoppas att du blir helt bra snart!

Vi har en del problem med sköldkörteln i vår släkt, med struma b la. Har tänkt jag skulle kolla mej. Symtomen är ju ganska difusa men...kanske vettigt ändå med tanke på att det är ärftligt!!



Ha nu en skön kväll i ditt nystädade hem!

Kram

2010-04-15 @ 20:44:25
URL: http://ceccesblogg.blogg.se/
Postat av: Jenny - tävla gärna hos mig!

Åh va härligt, ser ut som om ni verkligen haft en jätte fin dag! Passar på att redan nu önska en riktigt härlig helg, hinner inte sitta vid datorn så mycket just nu!



Kramar!



Psst: Kolla gärna in min senaste super tävling ♥

http://jennyn.blogg.se/2010/april/tavlavinn-presentkort-hos-butik-stylish.html

2010-04-15 @ 21:45:02
URL: http://jennyn.blogg.se/
Postat av: Johanna

Vilken fin torsdag ni haft! Hoppas resten av veckan också blir bra

Kram

2010-04-15 @ 21:53:05
URL: http://skuggis.blogg.se/
Postat av: Linda

Åh vad härligt. här var inte så varmt idag... och nu ska vi få kallt i ett bra tag framöver. :-(

2010-04-15 @ 22:15:46
URL: http://www.candygirl.nu
Postat av: Camilla

Oj...15 grader!

Och jag tycker att vi har varmt med våra 8 grader :)

Ha en bra dag och kram på dig!

2010-04-16 @ 08:16:46
URL: http://cammo69.blogspot.com
Postat av: Linda

Vad skönt att proverna såg såg så bra ut.

visst är det skönt då man inte behöver pälsa på barnen alla tjocka kläder, vi njuter för fullt av att bara behöva ta på bara fleece jacka och sedan hoppa i skorna, lyx!

Önskar er en riktigt fin fredagskväll, Kramar

2010-04-16 @ 18:59:09
URL: http://uppochnervandahuset.se
Postat av: Rebecca

Hej söta!

Vilken härlig dag med både bra provsvar och härliga plusgrader och inte nog med det, städning i fred.

Hoppas ni haft en bra dag!

Massor med kramar!

2010-04-16 @ 22:54:29
URL: http://www.cheeky.nu
Postat av: Malin

Vilken härlig dag ni har haft! Blev alldeles glad av ditt inlägg :) Väldigt vårigt.

Vi hade soligt hos oss också i torsdags men det blåste för mycket för att det skulle kännas varmt och skönt.

Stackars lilla Siri! Hoppas hon kommer över det jobbiga på mornarna snart!

Hoppas ni har en fin helg!

Kram!

2010-04-17 @ 21:47:14
URL: http://malansnyaliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: