Mycket blir det....

Idag tvättar och ordnar vi här hemma. Jag förundras varje gång hur mycket vi lyckas smutsa ner på en vecka. Jag vet inte om det är jag som är extremt noga med att barnen inte ska gå omkring med fläckar och lägger kläderna i smutshögen så fort minsta lilla fläck visar sig eller om det är lika mycket hos alla?

Jag kan tillägga att vi bor i hyresrätt och tvättar en gång i veckan. Fördel, vi tömmer tvättkorgen. Nackdel, mycket blir det!!!

Denna fläckhysteri verkar även Siri ärvt. Härom dagen på förskolan hade hon på sig sin älskade Pippitröja. När barnen ätit lunch och var på väg att tvätta händerna utbrister skruttungen glatt "titta, jag har inte spillt någonting!" En sekund senare går ett annat barn förbi och kramar Siri med kladdiga händer. Jag kan säga att tröjan var allt annat än ren efter den omfamningen.... Behöver jag berätta vad som skedde sen??? Ett illvrål från älsklingen.

Crille är pigg idag så vi hoppas fortfarande på att det var matförgiftning.... Han ska snart iväg på "alternativ" aktivitet. Hela laget ska bowla. Hmmm, vad har det med fotboll att göra? Kanske ska lära sig att mangla ner motståndarna så de flyger som käglor.... men det kan redan Mr Persson, ha,ha. Skojar bara. Jag förstår att det är för att laget ska lära känna varandra även utanför planen och fungera som ett team.

Nu ska jag ta tag i mina alternativa aktiviteter såsom städning...


Postat av: Mamma Russin

ha en fin dag, kramar från mig

2009-09-03 @ 09:32:44
URL: http://enburkrussin.se
Postat av: Lotta

Jag är precis likadan med kläderna. Tvätta tvätta tvätta.

De använder aldrig kläder två dagar i rad.

Ha en fin dag.

Kramen

2009-09-03 @ 13:24:41
URL: http://steinsdotter.blogg.se/
Postat av: Amanda

Jag är också sådan. Man kan väl inte gå med lortiga kläder heller. Hade inte jag velat göra och då ska inte Ludwig behöver göra det heller tycker jag. :o) Men visst blir det fullt i smutskorgen fort! Alldeles för fort... :o)

Kram

2009-09-03 @ 16:21:01
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Elin - Ett hus till oss

Gud så gullig att hon är rädd för fläckar :) Ja det blir mycket tvätt fort :)



Kram

2009-09-03 @ 16:26:39
URL: http://etthustilloss.blogg.se/
Postat av: cecce

Ja du...tvätten här hemma är ett kapitel för sig. Tvätthögen ser ut som värsta majbålet och ibland har jag lust att sätta fyr på alltihop!

Vi sitter nog i samma bår där.

Fördelen är väl att jag har egen tvättmaskin:-)

Kram

2009-09-03 @ 20:08:24
URL: http://ceccesblogg.blogg.se/
Postat av: Sanna

Tvättar konsatant minst en maskin om dagen inte klokt egentligen men som sagt gillar inte när barnen har några fläckar!!

Ta hand om dig

Kram

2009-09-03 @ 20:49:01
URL: http://sannasegna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: