Lördag!

Vi har verkligen varit sysselsatta från morgon till kväll och vi som inte hade något inplanerat. Tycker det är så skönt när det blir så. Aktiviteterna dyker upp utan att du behöver planera i massor och vara påhittig utan du kan bara hänga med och allt blir toppen.

I förmiddags kom Rebecca och Lova på besök en stund. Alldeles lagom förmiddagsaktivitet. Ellie sov och Crille tränade. Tjejerna lekte och Becca och jag tjattrade.

Mr Persson kom hem strax efter lunch så Siri hade redan lagt sig för att vila. Då ringde Geetha och undrade om vi kunde ses. Jag tog Ellie i vagnen och mötte upp Geetha och Ebba på stan. Vi shoppade lite på Lindex, fick hem rabattkuponger härom dagen och nu tänkte jag inte missa att använda dem.... Hittade en superfin blus, virkad väst, zipjacka och strumpbyxor till Siri. Fortsatte till H&M och Scorett. Blev ingen mer shopping för mej bara en titt.

Tillsist hamnade vi på Waynés för lördagsfika. Då mötte Crille och Siri också upp. Mums, vad gott och trevlig!! Min devils choklatecake var lite torr men vilken latte så god den är!!!




Ellie och Ebba på Waynés. Lilla trollungen fick inget nytt idag heller... men hon är fin för dagen i Benetton body och snickarbyxor, present från Mr Borgen och Fröken Överland.





Geetha shoppade nya skor som jag också kan tänka mej...





En paus i solen på väg hem.





Skruttungen ansåg att det var sommar idag och då får man gå i bara linne....


Dagen avslutades med tacomiddag hemma hos oss. Richard (Geethas man) kom från jobbet lagom till dukat bord. Perfekt timeing. Var en så härlig eftermiddag och mysig kväll. Skönt att bara vara utan måsten.




Ebba och Siri myste till "Astrids Jul" med chips och filt. Vilka gosungar!!!


Så vart det en sen kväll igen för skruttungen men vid 21 låg hon i sin säng och 5 minuter senare sov hon. Hoppas,hoppas vi får lite sovmorgon imorgon så är det ingen fara för humöret.

Hoppas ni också haft en härlig lördag!!






Postat av: Johanna

Oh tackar!

Känner mej så mkt bättre! :D

Allt br?.

KRama

2009-09-19 @ 23:04:01
URL: http://familjenkorb.blogg.se/
Postat av: Johanna

Handen är röd och svullen och vårdguiden vill att jag ringer in och berättar mer imorn ifall de anser att akuten är rätt.



Oh härligt att ni haft en härlig dag, ser mysigt ut å bilderna!

KRama om

2009-09-19 @ 23:14:54
URL: http://familjenkorb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: