Godmorgon lördag!!!

Här är vi vakna se länge.... ja eller jag fick sovmorgon till 8-tiden men lilla trollungen tyckte det var morgon vid 5-tiden. Tur att det var Crilles morgon.

Gårdagen spenderades till en början hemma med 2 trötta barn. Efter lunch åkte vi till A6 för shopping. Jag hade en överraskning att ordna åt Mr Persson som fyller år imorgon. Jag pinnade iväg och fixade medans Crille och barnen hälsade på pappas "gamla" jobb.

Jag var snabb och effektiv och hann även med ett par till presenter.... imorgon är den stora dagen då kan jag berätta....

Då skruttungen börjat kissa på toaletten behövdes fler trosor. Vi har försökt till och från sen i våras med hon har antingen inte varit intresserad eller har det inte kommit något när hon försökt. Vi har helt lagt ner försöken då hon inte varit mogen och helt enkelt väntat ut henne. Förra veckan trillade polleten ner och hon kissade flera gånger och sa till när hon behövde.
Det stora genombrottet kom i söndags när hon var hos Lova. Då kompisen inte har blöja ville inte Siri heller det. Hon var blöjfri hela eftermiddagen utan "olycka". Efter det har vi bara kört på.... hon har fixat både utelek, hemma,förskolan och köpcenter utan att kissa i byxorna. Vi är så glada!!!

Fredagskvällen blev en lugn historia zappandes mellan Idol och Skavlan.

Idag har Crille förmiddagstäning och jag och tjejerna har inga speciella planer. Framåt dagen tar vi en sväng till lekparken och ikväll (om inte Siri blir mer snuvig...) ska vi ha knytkalas/middag med två andra familjer.

Ha en härlig lördag!!!


Postat av: Sara

Hej!

Följ min blogg på Bloglovin' så följer jag din!:)

Kram!

2009-10-10 @ 11:52:36
URL: http://typsaara.blogg.se/
Postat av: camilla

Underbart när man slipper blöjor.

Då är dom stor :)

Ha en underbar lördag.

Kram./Camilla.

2009-10-10 @ 16:44:11
URL: http://cammo69.blogspot.com
Postat av: Linruz

Härligt när det plötsligt bara händer.

Önskar dig en härrlig lördag jag med.

Kram Lina

2009-10-10 @ 18:18:10
URL: http://www.linruz.se
Postat av: Linda

Vad duktig hon är.. kommer dom bara på "knepet" så brukar dom plöstligt bara vara torra en dag.. hoppas det håller i sig utan bakslag...

2009-10-10 @ 19:26:15
URL: http://www.candygirl.nu
Postat av: Rebecca

Hej Söta!

Vad duktig Siri är, hon måste vara stolt.

Hoppas ni alla är friska så det roliga knytkalaset blivit av. Jag skulle varit påtjejmiddag men efter lite dubbelbokningar känns det mysigast att bara vara hemma och gosa och heja på Sverige.

Kramar Rebecca

2009-10-10 @ 20:23:43
URL: http://www.cheeky.nu
Postat av: cecce

Plötsligt händer det:-)

Skönt att vara blöjfri. Ett stort setg.

I morgon är det er tur att fira födelsedag. Hoppas ni får en fin dag tillsammans!

Kram

2009-10-10 @ 23:24:25
URL: http://ceccesblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: