Varm och kall...

Siri och Ellie ligger nybadade och nerbäddade i sina sängar. De sover sött med en nattlampa tänd. Tänk att det går så bra.... vi har länge pratat om att de ska dela rum men väntat in i det längsta för att vi ändå trott att de ska störa varandra. Nu får det nog bli ett rumsskifte, de får vårat sovrum som är något större och vi tar deras. Alla nöjda och glada :)

Idag var vi och tittade på en annan lägenhet där barnen kunde fått varsitt rum men vi har kommit fram till att vi inte kan möblera den med våra möbler så vi blir kvar här hemma. Så roligt är det inte att flytta, då ska det verkligen vara klockrent.

Nu sitter jag i soffan och väntar på Crille som är i köket och värmer varsin kopp varm o kall. Han tinar kanelbullar och tänder ljus.... Vi ska se ännu en Johan Falk. Jag gillar filmerna, spännande till tusen.

Hoppas ni också har en mysig kväll!!!


Postat av: Linda/Candygirl

Hoppas dom får fortsätta sova gott tillsammans.Jag antar att dom vänjer sig vid varandras ljud ganska fort. Barn brukar ju inte vara så lättstörda....



sov gott... hela familjen

2009-11-11 @ 22:00:18
URL: http://www.candygirl.nu
Postat av: Johanna

Skönt att det går så bra att dela rum! Nej, man ska ju gilla lgh:en, annars e det ingen idé. E ju skitjobbigt att flytta på alla sina saker... :)

2009-11-12 @ 07:00:40
URL: http://skuggis.blogg.se/
Postat av: Carolina

Härligt att det går så bra - vi kommer ju också vara tvungna att låta våra barn dela rum så småningom och jag bävar helt klart lite inför det så det är skönt att höra lite solskenshistorier ;) kram

2009-11-12 @ 09:57:50
URL: http://carolina1979.se
Postat av: Rebecca

Hej hej!

Skönt att det går så bra att dela rum. våra har delat rum länge och vi var med rädda för att det skulle bli problem men det har funkat utmärkt.

Mysigt med bullar och film. Falk filmerna är kanon.

Ha en bra dag!

Kram Rebecca

2009-11-12 @ 11:23:10
URL: http://www.cheeky.nu
Postat av: kajkalle

hej,så skönt att nätterna går bättre! man blir ju så mkt piggare o gladare av god nattsömn! lova har nog övertagit ellies morgonvanor, vaknar ofta vid 5 men nu har hon det lite enkare att somna om, man får vara glad för det.

tack igen för helgen!

hoppas ni får d bra när chrille är i rom!

hur mkt (lite?) vann vi i helgen förresten? har nog glömt det också ;-)

kram, kram

2009-11-12 @ 14:15:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: